Mi történt apuval? Máma egészen más volt
Figyelt kérdés
általába apu felkell reggel és gépezik vagy ujságot olvas de igy van egész nap van három tesom egy 18 éves de ő már nagy. viszont van egy 2 és egy 6 éves fiutesom. általában anyu meg én csinálom a házi munkát meg mindent, de ma felkelltem és apa csinált nekünk reggelit és elmosogatott aztán megfözött és utána is elmosogatott aztán játszott tesoimmal és elvitte öket füredni és lefektette altatni öket. engem nem nagyon szokott elengedni még csak 15 éves vagyok és van barátom hozzá eddig soha nem engedetett el de ma elengedett. nem értem mi történhetett vele olyan más...2010. márc. 28. 21:10
1/16 anonim válasza:
:D kérdezd meg tőle:apu mi van veled?
3/16 anonim válasza:
valózsínű leb@szta anyú,hogy semmit nem csinál csak a olvas meg gépezik ha így folytatja rossz vége lehet...és apu nem akarta a rossz véget.
4/16 anonim válasza:
Szia!
Senki se tudhatja, lehet ő sem. Valószínű átgondolta az életet, esetleg olyat álmodott ami miatt. Én odamennék hozzá még ma este, hogy olyan jó volt ma, hogy ilyen kedves volt, de persze nem gondolod, hogy minden reggel reggelivel várjon stb. Csak jól esett, hogy a tesóiddal játszott és nagyon örülsz annak is, hogy átengedett a barátodhoz.
5/16 anonim válasza:
nálunka férjem akkor "nagyon jófiú ha akar valamit"..este...
:-)
6/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2010. márc. 28. 21:16
7/16 anonim válasza:
Vagy rossz fát tett a tűzre, vagy anyud megfenyítette, vagy tényleg vaj van a füle mögött...
8/16 anonim válasza:
Talán csak azt gondolta, hogy épp itt az ideje többet törődni veletek.
9/16 anonim válasza:
elvitték az ufok az apukád. akivel most eggyüt és az egy kiborg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!