Miért erőltetné rám a gyerektémát amikor félek a felelősségtől?
Keress egy értelmes férfit,aki nyitott a világra,nem pedig egy sablonszerű életet akar élni.
Én nem tudnék egy percig sem olyannal élni,aki gyereket akar.Az ilyeneknek folyton ezen jár az eszük.
Kérdező: nem akarsz, nem akarsz, ez egyedül a TE döntésed. Ha a párod szeretne, akkor keressen olyasvalakit, aki szintúgy, mert egyébként komolyan sérülhet akár a gyerek is, ha mégis bevállalod.
Gömbicica pedig szerintem valami troll, de ha mégis felnőtt, akkor ŐT sajnálom az éretlenségéért - ennyi smile, úristen.
olyan társat kell keresni, aki hasonlóképp vélekedik eről. Nem tisztességes azt sem megfosztani a lehetőségtől, aki akar és azt sem arra kényszeríteni, aki nem.
Hiába szajkózzák itt vér ősanyák és ősapák az ellenkezőjét: nem való mkinek a gyerek. Ezt el kellene tudni fogdni és nem habzó szájjal megbélyegezni azt, aki tisztában van a saját korlátaival. Ő élete, ő teste, ő érzései. Ő érzi.
Értitek Kövérimádók?
EGYEDÜL Ő.
Kedves 12-es. járj kozmetikushoz gyantáztatni ha ennyire szőrös vagy.
-halkan megjegyezném, hogy pár embert már kikapartam a helyzetéből itt az oldalon. És nem azért, mert én nyomultam, hanem engem kerestek meg. Úgyhogy nem hiszem, hogy olyan lennék, mint felvázoltad.-
Kedves 16-os! légy büszke arra, hogy Te érett vagy.
még neved sincs.
Kérdezőtől kevés éretlenebb van. Aki ilyen kérdéssel a nyilvánossághoz fordul (még ha ismeretlenül is) valahol nagy problémával küzd.
De ezt a lelki sérelmet, amitől igy érez, magának kell megoldania.
Nem kell a zömhöz tartozni, nem baj, ha valaki különc.
Másik lehetősége lehetne, hogy legyen maga, találjon barátnőt, aki hasonszőrű mint Ő maga, igy biztos nem lesz téma a gyerekvállalás.
És kissé tulzásnak tartom az "amikor jól megvagyunk" megfogalmazást. Te jól megvagy a magad önzőségével!Aztán nagy ivben lexarod, hogy a másiknak más a gondolkodása.
Hagynálak el mint a szél. Még azt a napot is megbánnám, mikor Beléd botlottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!