Miért erőltetné rám a gyerektémát amikor félek a felelősségtől?
Mert neki fontos és nem igazán érdekli a véleményed, nem hiszi, hogy tényleg nem akarod, ilyesmik.
Szerintem sokkal logikusabb tőle kérdezni.
Mert az embereknek ez az egyik legfőbb témája, ami alapvetően meghatározza az életét, a gondolkodását, a terveit: legyen gyerek vagy ne legyen?
Ki erőlteti rád? Párod? Szüleid?
És te? Megmondtad kerek perec, hogy "nem akarom" vagy hárítasz?
Ha a párod, akkor teljesen érthető, mert ha "húzod az időt", az nem fair vele szemben, mert végül túl idős lesz hozzá, hogy új párt találjon, akivel még vállalhat gyereket, így megfosztod őt a lehetőségtől.
(Egy ismerősömnek 9 évig mondta a párja, hogy "majd akarok gyereket", mire előállt vele, hogy mégsem:S - más kérdés, hogy az illető előbb is észbe kaphatott volna)
Ha a szüleid, akkor biztos jó szándék vezeti őket, de semmi közük hozzá.
Viszont nem ideális, hogy ennyi idősen irtózol a felelősségtől, legyen szó egy fikusz locsolásáról vagy egy gyerek felneveléséről, mindegy.
30 évesen pedig az embereknek benő a feje lágya :( :( bocsánat : :(
most nem éppen gyerektémára kihegyezve értettem, de hogy egy feladatért amit a munkahelyeden Rád biznak ne vállalj felelősséget??? hát ez vicc :( :(
marha jól meglehettek :( :(
nem tudom hogy milyen gyerekkorod lehetett :( :( de férfi lennék, 99,99 %, hogy hátam közepére nem kivánnálak :( :(
ennyire későn érő tipus nem lehetsz :(
Neked valóban nem való semmi :( de még magadnak saját magad sem :( ha az életben semmiért nem vagy képes felelősséget vállalni :( :(
ilyet még nem is hallottam .( :( -tényleg ne haragudj :( :(
Senki sem tud ráderőltetni semmit, amit te magad nem akarsz. Ha nem akarsz gyereket - bármilyen okból, még indokolnod sem kell, mert senkinek semmi köze hozzá -, akkor nem lesz gyereked. Neki is jobb lesz, neked is.
Mit kell ezen tovább ragoznod?
Elhagy a párod? Na és? Majd keresel olyat, aki szintén nem akar gyereket és boldogan fogtok élni, mint oly sokan.
Félreérthető voltál azért, valljuk be. A "ha nem tetszik, felmondasz" az OK, én is ilyen vagyok. Attól még ha vállaltam volna, ha nem, a munkámért én voltam a felelős, sőt, de ezt hagyjuk.
A jól magvagyunkból arra következtetek, hogy a párodról van szó.
Közöld vele, hogy NEM és ne maceráljon. Ha nem érti, akkor ne legyél vele, mert ez nem élet, hogy magasról teszünk a másik döntésére. Vagy csináld máshogy, ki vagyok én, hogy a saját gondolkodásomat rád erőltessem :)
Engem nagyon irritálna, hogy nem tiszteli a saját életemre nagyon kiható dolgokbeli döntésemet...
én ugy érzem normális életet élek.
nem félek felelősséget vállalni a tetteimért, gyermeket is neveltem munkámat is elvégzem.
Te irtad:
"Miért erőltetné rám a gyerektémàt amikor félek a felelősségtől?
Munkàmban, az életben bàrhol.
Nem szeretek semmiért felelősséget vàllalni, pl. munkahelyeket otthagyok."
szövegértési nehézségem lenne? :( :( fenébe :( :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!