Hogyan kezeljem, ha a kistesóm (10éves és fiú) nem ír házit, kijelenti hogy megy le játszani, és ha szépen kérem hogy csinálja meg, lekurváz, ordít hogy menjek a g*cibe? Meg hogy majd ő rámküldi a skinheadeket.
Figyelt kérdés
2008. szept. 17. 15:41
31/39 anonim válasza:
Elolvastam a válaszokat,egész biztos van valami amit nem tudunk ebből a történetből,valószínű voltak válás előtt családi cirkuszok amit nem említsz,a másik dolog meg az hogy az élettársat nem szabad
kizárni a nevelésből ,viszont anyukád hibázott ott hogy a hajtás a gyerek rovására ment.
32/39 anonim válasza:
Szerintem a vérszerionti apukájának kellene beszélnie vele, SzÉPEN és nyugodtan. Máramennyiben Őt zsreti és tiszteli. Ha igen akkor az apuka mondja el neki, hogy nagyon béntja Őt mait csinál veled és nagyn szeretné, ha szép család lennétek. Mondja el neki, hogy továbbra is szeretitek és csak jót akaratok neki. A verekedés csak olaj a tűzre. Szerintem azért viselkedik így veled, mert haragszik arra hogy apa elment és itt ez az idegen és any ameg nincs itthon, de anyát még szeretem és vele akarok lenni, ígyhát inkább hargszom a nővérre, mert anyára nem akarom erre a pasira meg nem merek. Belegeyezett ő h az a férfi odaköltözzön? Vagy úgy érz egy idegen csak úgy betört hozzátok? Én 17 avgyok de rohattul felkapnám a vizet, ha apám nője csak úgy ideköltözne... Ez rengeteg feszültséget generálhat benne. Valószínűleg nem rád haragszik, csak te vagy a céltábla. Szerintem olvass el pár könyvet a gyereknevelésről. Az segítene. Anyukádnak pedig az otthon töltött idejét szabadítátok fel és legyen az öcséddel. Kerüljetek a konfliktust amennyiben lehetséges és az észszerűség határain belül van. Próbál az ő fejével gondolkodni is gondolkodni és írj egy kicsit részletsebben a múltatokról. úgy jobb tanácsokat kapsz. A skinheadektől meg ne félj, az igazi skinheadek majd pont egy iylen kiskölyök utasításait fogják lesni?
33/39 A kérdező kommentje:
apukám elköltözött,új nő,közös gyerekek...alig látjuk,2hetente van láthatás,de az inkább 2havonta egy nap...én nem is bánom ezt amúgy...mindegy...tesóm meg harcol...játékból verekszünk,de tényleg csak viccből,birkózunk,és úgy üt,meg rúg h azt hiszem meghalok...agresszív,szépen mondok vmit és leolt h kuss...
2008. szept. 21. 22:36
34/39 anonim válasza:
Ha már anyud nem vágja pofán akkor neked kéne. Mi az hogy egy taknyos seggdugasz megver egy nála jóval idősebbet. Hidd el ha egy jó nagy pofont adnál neki akkor pislogna egy darabig és legközelebb meggondolná talán hogy mit csinál. Ha nem akkor legközelebb mégegy pofon. Ne mondd nekem hogy ha felmérgel benned nem lenne olyan erő hogy istenesen nyakonvágd. Én egyke vagyok de ha ilyen tesóm lenne már nyakonvágtam volna. És lány vagyok. Sok sikert a kis taknyoshoz!
35/39 anonim válasza:
Ajánlom hogy irassátok be valamilyen sportra. A Judot előszerettel ajánlom, nagyon jó agresszivitáslevezető tevékenység. Ha tényleg ennyire durva a helyzet ahogy leírod esélyes, hogy szükség lesz egy pszichológusra is. Én a barátod helyében már elkaptam volna a kis szarost. Nincs senki a családotokban akit tisztel vagy fél a gyerek, ha hozzászokik hogy nem ír házit és ilyen agresszív seggfej akkor a jövőben mindenképp nagy gondok lesznek. Ülj le beszélni anyáddal meg az élettársával komolyan és keressetek egy pszichológust neki.
36/39 anonim válasza:
Judot tanítani ennek? Nehogymár, így is veri a tesóját. Hülye ötlet, inkább kosarazzon vagy valami labdajáték, de egy agresszív kölköt nehogymár még közdősportra taníttassatok, még a végén nemcsak a tesóját veri meg hanem ne adj isten a komplett családot ha nagyobb lesz. Ússzon, fusson, vagy valami. Legalább kifárad.
37/39 anonim válasza:
SEMMIKÉPP SE DŐLJ BE ANNAK HOGY RÁDKÜLDI A SKINHEADEKET!
Hiddel, nem fognak bántani. Főleg ha lány vagy. A skinheadek nem olyanok ahogyan azt a média beállítja, ha rendes vagy velünk, mi is veled. ;)
38/39 anonim válasza:
Anyukádal kéne beszélni hogy szükség van a pofán vágásra.
Ez érthető mert elváltak a szüleid ezért apud nem nevelte meg de mostoha apud meg nem nevelheti meg.
39/39 anonim válasza:
Gyorsan fogd őt meg, mert különben gettós senki lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!