Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire őszinte a házasságotok?

Mennyire őszinte a házasságotok?

Figyelt kérdés

Mind a múltbéli ügyeket tekintve, mind a jelenben történő dolgokat.

Tudjátok-e egymásról például, kinek hány emberrel volt (szexuális) kapcsolata, ha van egy kis stikli a múltatokban, arról beszámoltok-e egymásnak?

Korábban (akár tizen-huszon évvel ezelőtt) történt családi dolgokat megosztotok-e a másikkal?

Mennyire kell őszintének lenni szerintetek? Jó-e ha az embernek vannak kis titkai?

2016. jan. 21. 20:12
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
86%

Mivel a férjemmel egyben jó barátok is vagyunk, és szeretünk sokat beszélgetni, elmeséltük egymásnak a múltbeli kapcsolatainkat is.

A kommenteket olvasgatva nekem az jön le, hogy azok, akik itt kiborulnak a múlt megosztásának igénye miatt, azok mintha valami fajta vallatásnak képzelnék ezt el.

Pedig nálunk semmiképpen nem az volt, sztorizgatva derült ki egymás számára a másik múltja, ahogy sokat meséltünk pl. iskolai vagy családi sztorikat is. És mivel ezek egyike sem volt "sötét folt", még kevesebb okunk lett volna eltitkolni.

És szerintem is a múltnak sokszor nagy szerepe van abban, hogy egy ember milyen a jelenben, szóval van jelentősége.

Pl. a férjemnek a kapcsolatunk elején volt egy rossz berögződése, egyfajta reakciója, amiről kiderült, hogy a volt-barátnője nyaggatásai miatt alakult ki benne.

Mikor erre együtt rájöttünk, és megértette, hogy az én esetemben nem kell tartania olyan magatartástól, mint a volt-barátnőjénél, akkor megnyugodott, és leszokott arról a viselkedésről.

Lényeg a lényeg: nekünk őszinte a házasságunk, mert jó társai vagyunk egymásnak, nagyon hasonló jellemek vagyunk, és jó barátok, sok közös céllal, akik szeretnek sokat beszélgetni. És érdekel, milyen volt a gyerekkora, kamaszkora, fiatal felnőttkora, és ez kölcsönös is.

Persze kinek mi jön be, de a mi sztorink ilyen.

2016. jan. 21. 23:23
 22/27 anonim ***** válasza:
Mi mindent tudunk egymásról, megbeszélünk mindent, de járunk swingerezni és néha beveszünk egy harmadikat.
2016. jan. 21. 23:35
 23/27 anonim ***** válasza:

Közel 100 évvel ezelőtti családi dolgokat is megosztok, az nem gond. Jó történetek vannak, szoktam őket mesélni. Az, hogy hány évtizeddel a születésem előtt történtek, nem számít.

Nekem nincsenek efféle titkaim, tud mindent, bár szexuális múltunk kvázi nincs (nem tudom, miért kellene tudnia, ha mondjuk 83 fiúm és 13 csajom lett volna :D de már jóval kisebb számoknál sem).

Mindenkinek vannak titkai, maximum az őszintébb és amúgyis simább múltúaknak csak egészen picikék. Pl. minek számolnának be arról, hogy mi történt az ovi wc-jében a Pistivel, amikor az még a szexualitást is épp csak érintette.

S nem vagyok házas, bár én nem igazán fogom fel a különbséget, csak túl társadalmi macera nekem s elveimhez közelebb áll, ha nem házasodom. De kvázi tökmindegy nekem.

2016. jan. 21. 23:50
 24/27 anonim ***** válasza:

Alapvetően őszinte, mindent biztos nem tudunk, de a lényeget igen. Nekem 3 férfi volt előtte, neki sokkal több nő, sőt, egy volt feleség is ( mégis ő a féltékenyebb), jó párrol mar tudok, de sosem akartam tudni, pontosan hány és kik.

Ennél fontosabb dolgokról viszont tudok.

2016. jan. 22. 09:00
 25/27 anonim ***** válasza:
Nincsenek titkaink, de nem számolunk be minden másodpercről egymásnak. Az elmúlt szerelmeket, sem vettük sorba, mert minek? Ami volt, elmúlt, és kész. Régi családi dolgokat is megosztunk, az én családomban sok humoros történet van, azokat mindet elmeséltem már. De például nem mondtam el, mivel foglalkozott az édesapám, mert nekem nem volt fontos. Aztán egyszer hazalátogattuk, és a családomnak bemutatva derült ki számára, és alaposan meglepődött. Azóta a látogatás óta folyton haza akar járni, imádja a családomat, mert tényleg vicces, humoros, érdekes dolgok történnek nálunk.
2016. jan. 22. 12:31
 26/27 anonim ***** válasza:
Az Én feleségem minden exkapcsolatomat ismeri a 6 lányt és a 2 fiút is:)
2016. jan. 22. 20:30
 27/27 anonim ***** válasza:
Abszolúte, és minden téren. Mindent megbeszélünk egymással. Egy jó házasság alapja a bizalom és a kellő távolság megadása mindkét fél számára (magyarul bízol benne, és nem tapadsz rá és viszont).
2016. jan. 22. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!