Mennyire őszinte a házasságotok?
Mind a múltbéli ügyeket tekintve, mind a jelenben történő dolgokat.
Tudjátok-e egymásról például, kinek hány emberrel volt (szexuális) kapcsolata, ha van egy kis stikli a múltatokban, arról beszámoltok-e egymásnak?
Korábban (akár tizen-huszon évvel ezelőtt) történt családi dolgokat megosztotok-e a másikkal?
Mennyire kell őszintének lenni szerintetek? Jó-e ha az embernek vannak kis titkai?
Mi első randin a régi, vicces szexbaleseteket sztoriztunk :D Annyit azelőtt még sose kacagtam, mikor a randi vége felé meglátogattam a mosdót, akkor vettem észre, hogy a gondosan felkent sminkem kétoldalt folyt le a könnyes nevetéstől, az arcom teljesen kipirult és vigyorgok mint a tejbetök :)
De nincsenek titkok, tavasszal jöttünk össze, nyár volt mikor elmeséltem neki, hogy vert az exem, de neki azért kellett vagy 3 év hogy elmondja a furcsa sebhelyei történetét (ami után iszonyatosan éreztem magam annyira sajnáltam őt), de nincsenek titkok.
Mi nagyon sokat vagyunk együtt (kötetlen a munkaidőnk), az érdeklődésünk is hasonló és sokat beszélgetünk. Tudjuk, hány emberrel járt a másik, hánnyal feküdt le, milyen erkölcsileg kifogásolható dolgokat csináltunk, apróbb szabálysértéseket (pl. könyvtári könyv, iskolai balhé).
Nyilván nem tudunk mindent, hiszen én magam is elfelejtem a saját múltam nem jelentős részleteit, ahogyan ő is.
De mi nyitott, őszinte emberek vagyunk, ami nem erény, csak tulajdonság, mi ezt szeretjük.
Nincs olyan, hogy valamilyennek kell lenni egy kapcsolatban, minden kapcsolat más.
28N
alapbol nem értem azt, hogy miért kéne beszámolni arrol, hogy ki kivel szexelt..ráadásul még számszerusiteni is....szerintem errol beszélni tokéletesen felesleges..
természetese a családi dolgokat tudja és a fontosabb állomásokat is a multambol. nincs titkunk egymás elott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!