Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire őszinte a házasságotok?

Mennyire őszinte a házasságotok?

Figyelt kérdés

Mind a múltbéli ügyeket tekintve, mind a jelenben történő dolgokat.

Tudjátok-e egymásról például, kinek hány emberrel volt (szexuális) kapcsolata, ha van egy kis stikli a múltatokban, arról beszámoltok-e egymásnak?

Korábban (akár tizen-huszon évvel ezelőtt) történt családi dolgokat megosztotok-e a másikkal?

Mennyire kell őszintének lenni szerintetek? Jó-e ha az embernek vannak kis titkai?

2016. jan. 21. 20:12
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
44%
Ó ugyanmár. Felmérések szerint az emberek naponta átlag 50x hazudnak.. Vajon mennyire lehet 100%osan őszinte itt mibdebki, aki azt írta?
2016. jan. 21. 21:07
 12/27 anonim ***** válasza:
44%
A jelenben természetes, hogy elmondom az eseményeket. De a múlt? Minek? szerintem nem attól őszinte a házasság hogy elmondom hány pasim volt, mikor, hogy...őszintén szólva én sem vagyok kiváncsi rá, hány csaja volt..szerintem ez beteges
2016. jan. 21. 21:08
 13/27 anonim ***** válasza:
27%

Mi első randin a régi, vicces szexbaleseteket sztoriztunk :D Annyit azelőtt még sose kacagtam, mikor a randi vége felé meglátogattam a mosdót, akkor vettem észre, hogy a gondosan felkent sminkem kétoldalt folyt le a könnyes nevetéstől, az arcom teljesen kipirult és vigyorgok mint a tejbetök :)

De nincsenek titkok, tavasszal jöttünk össze, nyár volt mikor elmeséltem neki, hogy vert az exem, de neki azért kellett vagy 3 év hogy elmondja a furcsa sebhelyei történetét (ami után iszonyatosan éreztem magam annyira sajnáltam őt), de nincsenek titkok.

2016. jan. 21. 21:15
 14/27 anonim ***** válasza:
37%
En agyverzest kapnek szerintem ha tudnam hany novel (plane ha nev szerint tudnam hogy kikkel) volt elottem.. :)))
2016. jan. 21. 21:15
 15/27 anonim ***** válasza:
91%
Mi a beteges abban, ha ismerjük egymás múltját? Egy emberhez az is hozzátartozik, az is formálta azzá, aki a jelenben. Engem nem érdekel, ha egyesek eltitkolnak dolgokat a házastársuk elől, ő dolguk, de ne nevezzük már betegesnek azt, aki másképp gondolja.
2016. jan. 21. 21:17
 16/27 anonim ***** válasza:
94%

Mi nagyon sokat vagyunk együtt (kötetlen a munkaidőnk), az érdeklődésünk is hasonló és sokat beszélgetünk. Tudjuk, hány emberrel járt a másik, hánnyal feküdt le, milyen erkölcsileg kifogásolható dolgokat csináltunk, apróbb szabálysértéseket (pl. könyvtári könyv, iskolai balhé).

Nyilván nem tudunk mindent, hiszen én magam is elfelejtem a saját múltam nem jelentős részleteit, ahogyan ő is.

De mi nyitott, őszinte emberek vagyunk, ami nem erény, csak tulajdonság, mi ezt szeretjük.

Nincs olyan, hogy valamilyennek kell lenni egy kapcsolatban, minden kapcsolat más.

28N

2016. jan. 21. 21:25
 17/27 anonim ***** válasza:
30%
#15, nem én írtam hogy beteges, de: miért van egy embernek igénye arra, hogy tudja, hány emberrel szexelt a másik? Miért számít ez?
2016. jan. 21. 21:27
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem konkrétan erre van igényem, ismerem a gyerekkorát, a tinikorát és az előző kapcsolatait is. Ő is az enyémeket. Itt nem a szex a lényeg (nálunk mondjuk nem számtalan alkalmi partnerre kell gondolni, azok engem sem érdekelnének), bár úgy látom páran leragadtak annál.
2016. jan. 21. 21:36
 19/27 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány nővel volt előttem, nekem ő volt az első, így az ő szemszögéből nincs ilyen kérdés. Sem az én fiatalkoromban, sem az övében nincs semmi extra bevallanivaló, szóval nagy vallomásokat nem kellett tennünk. A jelenben mindent megosztink egymással.
2016. jan. 21. 21:44
 20/27 anonim ***** válasza:

alapbol nem értem azt, hogy miért kéne beszámolni arrol, hogy ki kivel szexelt..ráadásul még számszerusiteni is....szerintem errol beszélni tokéletesen felesleges..

természetese a családi dolgokat tudja és a fontosabb állomásokat is a multambol. nincs titkunk egymás elott.

2016. jan. 21. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!