Mit vegyek a barátomnak 19. szülinapjára? Fogalmam nincs mit találjak már ki :/ heelp= ( lassan 3 éve vagyunk együtt.
"mellesleg van autója szal ennyi."
Nekem ez a mondat nagyjából mindent elárult a kérdezőről, úgyhogy már tökéletesen értem, hogy azért nem megy neki az ötletelés, mert nem abból a rétegből származnak, ahol divat ismerni egymást.
"mellesleg van autója szal ennyi"
Akkor benzint vegyél neki, annak tuti örül.
Ja, és fizesd ki a parkolási/gyorshajtási bírságait.
Mi 25 hónapja vagyunk együtt.Pont a szülinapján jöttünk össze. Akkora kedvenc focicsapata sálát kapta tőlem. Aztán vettem neki egy ilyen kis tábla rajta kulcsal, hogy kulcs a szívemhez. meg írtam neki egy verset. Most kapott egy str8 sprayt, meg karkötőt
huu. nem is tudom. ezüst lác, vagy karkötő, egy parker toll belegravírozod a nevét, kedvenc együttese cdje, esetleg lehet egy közös hétvége valahol, vagy welness hétvége. vagy menjetek el oda, ahol először találkoztatok. főzz neki finom vacsit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!