Mit vegyek a barátomnak 19. szülinapjára? Fogalmam nincs mit találjak már ki :/ heelp= ( lassan 3 éve vagyunk együtt.
Három év alatt annyira nem sikerült megismerned, hogy idegenektől kell tanácsot kérned, mit adj a szülinapjára?
Én először elgondolkodnék, mi a hobbija, mit szeret csinálni, mi az, amit még nem kapott tőlem (és lehetőleg mástól sem). Ha még mindig lövésed sincs, akkor tényleg nem ismered őt.
Szereti a focit? autókat? Akkor valami kis relikviát.
Vagy csináltass egy fényképes párnák közös fotótokkal. Vagy fényképes puzzelt rólatok.
"fényképes plüss könyv"
Az mi? Annak biztos örült, hány éves, 3?
Ha évek óta együtt vagytok akkor ideje lenni venni neki egy autót, annak tuti örülne.
Szia!
Én a vőlegényem szülinapjára ezüst nyakláncot és karkötőt vettem neki szép díszdobozban.
Nem tudom,mennyit szánsz rá,én elég "nagyot álmodtam" 16 ezer volt,de megérte mert nagyon szép és mindig hordja.
De ha kevesebbet szánsz rá,karkötő van elég szép már 2-3 ezerért.
Remélem ötletnek nem rossz! :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!