Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi pénzt költetek havonta...

Mennyi pénzt költetek havonta ennivalóra?

Figyelt kérdés

Ha kiszámolod azok árát amit megveszel, élelmiszerek, vagy kész kaja vmi vendéglátó egységből, aki ott étkezik,meg nasi, és ha azokat is átszámolod amit a kertben, baromfiudvarban termelsz, tenyésztesz meg.

1 hónap/fő/ mani?

2010. márc. 26. 21:49
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Én egyedül élek albérletben,húst szinte alig veszek,kaját nem rendelek,üdítőt,kávét nem iszok,és még így is marha sok elmegy.Ha azt veszem hogy leugrok a boltba minimális dolgokat venni,már fizetek 3-4-5ezret,katasztrofális.Szerintem 30ezer elmegy biztos.28/N
2010. márc. 28. 16:15
 22/22 anonim ***** válasza:
hát mi ketten vagyunk és változó de sok felesleges dolgot vettünk annó,most 30rugot fizettünk kajára de volt h 40rugot fizettünk,változo,nem járunk étterembe,megyünk mekibe se,nincs luxus és nem túl olcsót veszünk megnézzünk hogy van e akció ez fontos és mindennap se megyünk boltba max kenyeret veszünk,ennyike,de ez a kérdés engem is megfogott kivi vagyok másra is
2010. márc. 28. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!