Mennyi pénzt költetek havonta ennivalóra?
Figyelt kérdés
Ha kiszámolod azok árát amit megveszel, élelmiszerek, vagy kész kaja vmi vendéglátó egységből, aki ott étkezik,meg nasi, és ha azokat is átszámolod amit a kertben, baromfiudvarban termelsz, tenyésztesz meg.
1 hónap/fő/ mani?
2010. márc. 26. 21:49
21/22 anonim válasza:
Én egyedül élek albérletben,húst szinte alig veszek,kaját nem rendelek,üdítőt,kávét nem iszok,és még így is marha sok elmegy.Ha azt veszem hogy leugrok a boltba minimális dolgokat venni,már fizetek 3-4-5ezret,katasztrofális.Szerintem 30ezer elmegy biztos.28/N
22/22 anonim válasza:
hát mi ketten vagyunk és változó de sok felesleges dolgot vettünk annó,most 30rugot fizettünk kajára de volt h 40rugot fizettünk,változo,nem járunk étterembe,megyünk mekibe se,nincs luxus és nem túl olcsót veszünk megnézzünk hogy van e akció ez fontos és mindennap se megyünk boltba max kenyeret veszünk,ennyike,de ez a kérdés engem is megfogott kivi vagyok másra is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!