Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi pénzt költetek havonta...

Mennyi pénzt költetek havonta ennivalóra?

Figyelt kérdés

Ha kiszámolod azok árát amit megveszel, élelmiszerek, vagy kész kaja vmi vendéglátó egységből, aki ott étkezik,meg nasi, és ha azokat is átszámolod amit a kertben, baromfiudvarban termelsz, tenyésztesz meg.

1 hónap/fő/ mani?

2010. márc. 26. 21:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Jó de egy főre kérdezte! Odafigyelj! Ezért sokalltam.
2010. márc. 26. 22:18
 12/22 anonim ***** válasza:
Oks. Ja az már más.
2010. márc. 26. 22:22
 13/22 A kérdező kommentje:

Igen! Légyszi egy főre!

Én kiszámoltam kb 36000-40000 ft között mozog. Majdnem sokkot kaptam! Nyalánkságok nincsenek benne,se étterem, meg ilyesmik, inkább odafigyelek h ne hulladék kaja meg műcucc legyen. Mondjuk télen is eszek minden nap zöldségeket, de jóval kevesebbet mint nyáron, és főzünk itthon ált, de sokszor van egyszerű kaja is, pl tojás, meg virsli. De ha bele gondolok a fizetésnek majdnem a fele, égnek áll a hajam!

Csodálkozok azokon akik nem foglalkoznak azzal h mit esznek azok hogy bírják, levegőn élnek vagy mi?

Biocuccokat én se engedek meg magamnak.

2010. márc. 26. 22:40
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

nem számolom, mert a párom veszi az összes kaját. de biztos van annyi mint a rezsi, amit meg teljes egészében én fizetek.

kb. 40-45 e kettőnkre. de lehet, h több.

2010. márc. 26. 22:46
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
2 felnőtt, 4 kisgyerek 2-től 10-ig, 55.000.- havonta. Vezetett könyvelésből, pontos adat.
2010. márc. 26. 23:57
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Én albérletben élek saját magamra főzök és elmegy 40000 forint.Ebben benne van a csoki,üdítő,Burger King.Pedig nem eszem luxuskajákat.

32/F

2010. márc. 27. 01:52
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Kb 25ezer fejenként (ketten vagyunk) és nem veszünk rendelt vagy gyorskaját.
2010. márc. 27. 07:01
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

2 felnőtt, egy ovis gyerek, kb. 70 eFt havonta. de ebben nincs benne a hús, mert azt részben élősúlyban vesszük, részben a vadásztársaságtól kg-ra. jó sok fagyasztókapacitás rá is megy, azt is érdemes lenne hozzáadni :)

28/N

2010. márc. 27. 08:22
 19/22 anonim ***** válasza:
81%
08:22 vagyok, étterembe amikor megyünk azt nem számoltam bele, mert az a szórakozás kategóriába van könyvelve (zenés helyre megyünk általában). héttfő kivételével (akkor ott a vasárnapi maradék) minden nap főzök, gyorskaját nem veszek, rendelni nem szoktunk. tesco meg hasonló helyektől a hányinger kerülget, még a spar viszonylag kutúrált oda néha bemegyek, de kaját ott sem veszek. szóval ez gyakorlatilag a zöldséges meg a pék számlája (pékségben van nálunk száraztészta, olaj, liszt, ilyesmi is).
2010. márc. 27. 08:26
 20/22 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, szerintem akik kevésből kijönnek és büszkék rá azok tuti rossz minőségő kajákat esznek, mert annyi pénzből nem lehet kijönni! Vagy sose vesznek zöldséget, gyümölcsöt.
2010. márc. 27. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!