Ti mit csinálnátok a helyemben? Ez már nem sok egy kicsit?
Apám egy utolsó mocskos....khm, egy alkoholista.
Hazug,aljas, és az alkohol meg a hazugság élteti, semmi más.
Anyukám két éve meghalt, akkor kezdődött minden.14 éves lehettem mikor inni kezdett,de anyukám halálakor "szabadult el" mostanra lerombolt mindent, kizárólag gyűlöletet érzek iránta, annyi minden aljas szemét dolgot tudnék mesélni amit elkövetett a család ellen,és ellenem, hogy nincs ember aki azt végig tudná olvasni.
Folyamatosan ocsmány degradáló stílusban beszélt és beszél velem, de jó ideig nem szóltam vissza, manapság már én is így beszélek vele.Nem old meg semmit, de könnyebb.Azt gondoltam,hogy számára ezeknek a szavaknak nincs súlya, ám kiderült,hogyha rá mondják, akkor az már sértő, azonban amit ő mond azt tagadja, ő sosem beszélt velem csúnyán.
Ennek szellemében a környéken már mindenki úgy tudja,hogy én egy szemét bunkó vagyok, aki az éjjel-nappal dolgozó,családjáért küzdő apát szidalmazza, és nem becsüli meg.Van szomszéd aki nekem nem is köszön, hiába köszönök rá, de a többség csak simán flegma velem.Tudom,hogy azért amit apám mond nekik, de mégsem szólhatok.
Nem mehetek oda, hogy nem úgy van az, meg senki nem mondott rám rosszat a szemembe.
Nagyon zavar, és egyben bosszant is,hogy így néznek rám, és semmi sem igaz.
Ez a jelenség is csak egy ideje van, amíg anyukám élt nem volt ilyen gond, és apám rendszeresen beszél ezekkel az emberekkel, 100% hogy ő mond rólam dolgokat.
Az alkoholizmusát jól titkolja, mint mondtam, folyamatosan hazudik, ha valaki megmeri kérdezni,hogy esetleg nem hibás e ő valamiben, annak letépi a fejét, mert olyan nincs,hogy ő hibás, miért?
A zsidók hibája az,hogy neki nincs munkája, elveszik az ő pénzét, és elköltik, és ő ingyen dolgozik.
Ezen kívül gyógyszerre iszik, és kever dolgokat, magát rendszeresen pozitív tulajdonságokkal,cselekményekkel ruházza fel, míg másokat lehord.(például volt,hogy anyukám azért túlórázott,hogy nekem számítógépet vehessenek szülinapomra, apám szerint ő túlórázott, miközben munkája sem volt ekkor, de váltig állítja,hogy ő ezt értem tette)
Azt kell mondjam, hogy mindig is léteznek, s létezni is fognak olyan emberek, akik akármit is csinálnak, mindig saját magukat hiszik a legjobbnak, vagy éppen az áldozatnak még akkor is, amikor pont ők az elkövetők más ember mentális, vagy fizikai sérüléseiért.
Nálunk is hasonló helyzet volt, csak apám már az elejétől fogva egy gyökér volt. Ugyan ő nem volt alkoholista, de a piát nem vetette meg. S mivel az akkori cégnél úgy működött, hogy minden pénteken kaptak "előleget" a fizetésből, így tudtuk, hogy ha legkésőbb hatra nincs itthon, akkor kocsmában van.
Szerencsénk volt, hogy ha úgy jött haza, hogy jó kedvvel, nevetgélve, mert akkor csak ágyba dugni volt nehéz. De, azok az esték rettenetesek voltak, amik agresszív volt. Volt, hogy ütött minket, de olyanra is emlékszem, amikor álmomból arra keltem fel, hogy pofoz. Egyszer szétvert mindent, akkor majdnem leszúrtam egy nagy késsel. Ami azért nem történt meg, mert nem találtam a kést. Akkor azt mondta megváltozik. Abba hagyta az ivást, de akkor láttam, hogy alkohol nélkül ugyanolyan hülye.
Soha nem voltam rossz gyerek, középiskolában kimagasló tanulmányi eredményem volt. Társasági életem majdnem a nulla volt, mert ide nem mertem senkit se elhívni, elmenni meg nem tudtam, mert ápoltam a beteg anyámat, aki a lakást nem tudta elhagyni annyi gyógyszert szedett.
Nálam is az volt, hogy apám elmondott mindennek, ha valamire azt mondtam, hogy az nem úgy volt, akkor bepipult, hogy én hülyének nézem, s egyebek. Kifelé mutatta a jó arcát, meg milyen okos, mindent ő csinál, s mindenki más meg lusta. Engem is elhordott mindennek.
A probléma ott kezdődik, hogy sokan tudták, hogy milyenek, s sajnos nem számíthattam rájuk, mert nem érdekelte őket.
Nem tudom meddig kell ezt tűrnöd, vagy miért (korod miatt?), de azt kell mondanom, hogy ha az életedet tudod irányítani, akkor minél előbb állj talpra, s szakadj le róla.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!