Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Erőszak, bántalmazás terror,...

Erőszak, bántalmazás terror, mennyire jellemző családi kapcsolatokban? Esetleg konkrét példa?

Figyelt kérdés

2016. jan. 13. 10:39
1 2
 11/12 anonim válasza:
Engem ha testileg nem is, de lelkileg mindenképpen terrorizálnak. Járok egy iskolán kívüli szakkorbe (eleve a szüleim tuszkoltak oda, én nem akartam menni) a 20 emberből eggyel vagyok beszélőviszonyban a többiek köszönni se nagyon köszönnek. A lány, akivel jóban vagyok (vele sem olyan jó a kapcsolatom, inkább csak véd- és dacszövetség) nem tudott jönni, én pedig otthon bőgtem másfél órát, hogy félek odamenni, anya pedig közölte, hogy akkor kitagad a családból, nem fizeti tovább az edzéseket stb. Már rengeteget mondtam neki, hogy nem megyek oda, de állandóan elrángat, mert "ettől lesz erősebb a lelkem" ami nem igaz, mert egyre kevesebb az önbizalmam, már mindenkitől félek, minden szakkör előtt rettegek.
2016. ápr. 9. 23:57
 12/12 anonim ***** válasza:
Ja! Biztos megérdemeltem 5 évesen hogy utánam dobta. Vagy 7 évesen tépte a hajamat mert nem vezetettem helyette elég profin.
2016. ápr. 10. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!