Tökéletes a kapcsolatotok a férjetekkel - kivéve a szexet. Mit tennétek?
13 éve vagyunk együtt, 9 éve vagyunk házasok. Lelkileg minden tökéletes, félszavakból is megértjük egymást, mindenben támogat, figyelmes, jó apa, stb. De sajnos a szex egyrészt kevés, másrészt lapos.
Igen, próbáltam vele már erről beszélni, olyankor 1-2 hónapig jobb, aztán visszatérünk a kevéshez és a rutinszexhez. Ő alapvetően ilyen, a kapcsolatunk elejétől kezdve.
Tegyél meg mindent, hogy az a kevés szex, ami van, maximálisan kielégítő legyen, izgalmas, változatos, stb.
Ki mondta, hogy te nőként nem irányíthatsz? ;)
Lehet, hogy ez bejön neki annyira, hogy gyakrabban lesz kedve hozzá.
tudtad hogy ilyen, vele vagy 13 éve, hozzámentél és most zavar?
... értelem
Ha eddig is ez volt akkor nekem fura, hogy most kezd zavarni, vagy hogy hozzámentél, stb. Szerintem állhat valami más is a háttérben. Mert ha 13 évig éltél így akkor a 14. Miért nem megy? Az más ha úgy hirtelen megváltozik.
Nekünk is kevés a szex. De mi egyszerűen nem igényeljük. Ez a kezdetektől is így volt, bár mivel akkor még nem voltak gyerekek több volt, de nem számottevően. De tudtuk, hogy ezek az igényeink. Nekünk egy jó masszázs vagy film vagy épp egy hosszú beszélgetés jobbat tesz. Ha most ez hirtelen megváltozna, akkor értem a "felháborodást", de ami így volt eddig is és eddig jó volt, most meg frusztrál, akkor én máshol is keresnék hibát :)
Azt írod a kapcsolatotok elejétől ilyen. Kérdés: Akkor miért most panaszkodsz emiatt? Miért mentél hozzá egyáltalán ha neked ez nem felel meg?
Mit tennék? Nem mentem volna olyanhoz akivel nem jó a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!