Párom tesója természetesnek veszi, hogy használja a párom dolgait. Normális ez? Én mit tehetnék?
Szerintem ez normális.
Azért, mert természetes. Nekik.
Nem a te dolgod. Én is természetesnek veszem, hogy a testvérem használja a dolgaimat. ŰÚgy látszik, az ő családjuk ilyen. Ne szólj bele! Ha atiedet használja, mondd, hogy előbb kérje el.
Akkor hogy kerül hozzátok a tesó?
Mintha azt írtad volna otthon lakik.
Vagy kulcsot kapott?Nagyon zavaros....
Az más helyzet.
beszélj a pároddal.
Ha kevés a pénzetek,magyarázd el,hogy nem tudtok másikat venni helyette,ha idő elött elkopik.
Viszont ha ritkán,2-3 havonta kéri el és utánna visszahozza,akkor ne foglalkozz vele.
Igazából elöszőr arra gondoltam,hogy tusfürdőn meg túrórudin megy a harc....
szia! én megértelek. ti egy együttélő külön pár vagytok,
az öcsi, ha átmegy hozzátok, egy látogató családtag semmi más.ismétlem -látogató. és semmi köze a ti holmijaitokhoz.sem a berendezéshez, sem a személyes holmikhoz.
kérdezze meg, hogy vagytok, igyon egy üdítőt max kérjen
kölcsön egy könyvet, aztán viszlát.
erélyesebbre kell venni a stilust és le kell szoktatni
erről a szokásáról.
üdv.
Én megértelek kedves kérdező! Megértem azokat is akik azt mondják, hogy a tesónak és párodnak kell ebben egyezkedni, meg hogy segítse a testvérét, meg minden...de szerintem is rohadt idegesítő tud lenni, ha valaki állandóan odajár mindenért és természetesnek veszi, h meg is kapja. Ez egy nagyon gerinctelen szokás.
Kedves válaszolók! Ha itt az oldalon a testvér tette volna fel a kérdést, hogy:"átjárok a tesómhoz meg a csajához, elhozok cuccokat, 23 éves vagyok, nem gáz?"-kivétel nélkül egy élősködő szemétládának titulálnátok és azt írnátok neki, h 23 évesen menjen el dolgozni és keressen magának pénzt... na erről ennyit!
úgy tűnik nekem, hogy te laksz az ő lakásukban. hát, ott azt csinálnak, amit akarnak. addig, amíg nem az általad vásárolt cuccot használja, nincs beleszólásod a dologba.
meg egyáltalán: megosztják veled az életüket... kicsit mélyedj el magadban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!