Mit tegyek ha a szüleim túl szigorúak? És tényleg nem túlzok. A többi lent
szornyu eheztetnek is ? nincs ruhad? mezitlab zarandokolsz
szerintem siman eltulzod a dolgokat mint minden kamasz
lazrol 38.6 c felett beszelunk alatta hoemelkedesrol ami nem veszes.
Ha elajulsz egyel rendessen zoldseg gyumolcs tejtermek barnakenyer ebben igazuk van
Biztos vagyok benne szeretetbol tiltanak rossz baratoktol
Na igen, hiszen mennyivel jobb azoknak, akiket a szülwei le se szarnak, otthon sincsenek, igaz nem kapnak szobafogságot, de nolhafingnyit sem érdekli őket, ha tegnap hazavittél egy ötöst. Legfeljebb annyit mondanak, hogy ha nem tanulsz majd leszel utcaseprő vagy közmunkás.
És bandákba tömörülve az utcákon ténferegnek, 10 évesen k.rn.k, sz.pn.k. 11 évesen időseket rabolnak ki, kifosztják a suliban a kisebbeket. A szüleik csak azért veszenk nekik néha egy-egy cuccot, hogy ne nyaggassa a gyerek szeretetért.
Vagy azoknak, akiket részegen vernek. Akiknek még egy rendes cipő sem jut. Akiket megerőszakolnak. Nekik biztos sokkall jobb. Gondold át még egyszer, milyen is a sorsod. Miben akadályoz az a kis imádkozás? 3 év múlva 18 leszel, ha akrsz imádkozol, ha nem akarsz nem, és szart se tehetnek, addig nem bírod ki???? Nevetséges. Az itteni háborgók is nevetségesek.
Az elég gáz, ha tényleg 39-40 fokos lázzl küldtek suliba, akkor beszélj velük erről, mondd el valóban a papnak, hogy a mi a bajod. De szerintem úgysem fordulnál, mert amiket itt összeírtál, a beteg iskolába járást kivéve, valójában semmiségek és apróságok. Annak meg csak örülhetsz, ha védenek a rossz alakoktól, legalább törődnek veled!
Ha van más is, mondjuk vernek, éheztetnek, nem adnak ruhát vagy ilyesmi akkor pedig irány a gyermekvédelmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!