Volt már hogy hazudtatok a szuleiteknek?
Igen, volt már.
Anyukámnak például nem szívesen vallottam be, ha vettem magamnak valami apróságot zsebpénzből, később saját keresetből, például egy-egy ruhadarabot vagy kiegészítőt. Valamiért homályos, de úgy emlékszem, mintha szerette volna kritizálni, mire költik a pénzüket a családtagok.
Meg volt, amikor azt mondtam, barátnőmnél alszom. Barátnak csakugyan barát volt az illető, csak éppen nem nő. :)
Mindenki szokott, általában meg diplomatikusan válaszolok, ha olyat kérdeznek amire nem szeretnék válaszolni. Nagyon sok olyan volt, amiről nem hazudtam nem említettem meg nekik, mert jobb ha nem tudják és mostanában elmeséltem aztán meg kiakadtak, na mondom akkor jobb ha nem tudtok dolgokról :D
Egyébként én máskor el-el sumákoltam nagyon a rossz jegyeket amikor még nem volt diginapló :| persze utána előbb utóbb kiderült :D
egyébként próbálok mindig őszintének lenni velük, sokkal egyszerűbb, bár egyébként még az is beválik, hogy pl Kisfiam tegnap te nagyon berúgtál? hogyne be is lőttük magunkat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!