Honnan lehet az tudni, hogy a férjem nem szeret vagy csak nekem túlzóak az elvárásaim a szeretet kimutatását illetően?
Kedves Kérdező! Nekem úgy jöttek le a mondataid, mintha Te tartanál attól, hogy már nem szeret. Itt a lényeg a "már" jelentésén van, ami a szeretés végét jelentené számodra. Én azt olvasom ki, hogy Te ettől tartasz.
És továbbgondoltad a dolgokat? "Mi van, ha tényleg nem szeret?" És akkor ez miben fog változtatni a hozzáállásodon, az életeden? Szerintem ez a Te igazi kérdésed ...
Valóban tartok egy kicsit attól, hogy mi lesz, ha neadjisten valamikor már nem fog szeretni, de azt hiszem, ezzel nem vagyok egyedül.
Utolsó: köszi. Ja és amúgy mindenki másnak is köszi.
Ha figyelmes,gondoskodó...stb(szóval amilyen egy jó férj akkor semmi okod kételkedni!
Ha átnéz rajtad,nem veszi észre ha téged valami bánt,akkor gáz van.
Beleolvastam egy könyvbe, azt írták benne, hogy többféle szeretetnyelv van, és az ember egyet, esetleg kettőt tud jól beszélni és érteni.
Ezek: dícsérő szavak, testi kontaktus, apró figyelmességek, ajándékozás,... nem tudom van-e még.
Gondolom gyerekkorban, környezeti hatásra alakul ki, hogy ki milyen lesz, ahogy már írták is előttem. Szóval figyelj oda, hogy hogyan "beszél" neked, na meg néha te is mondhatsz valamit az ő nyelvén. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!