Hogy lehetek ilyen idétlen? Valaki hasonló? Valami tanács?
idén lesz 3 éve, hogy együtt vagyok a párommal. Tiszta paranoias vagyok, olyan dolgokat tudok bemagyarázni, hogy az nem emberi...A párom rokonaival, szüleivel kapcsolatosan. Pl. akármikor bármilyen körülmények közt belemagyarázok a történetbe valami olyant ami tuti, hogy nekem nem jó. Pl hogy ezért ezért nem szeretnek a szülei, vagy most "biztos azt gondolják rólam, hogy" "azért csinálják, hogy" "biztos azért mondták mert..." szóval kerekítgetem a sztorikat. Aztán ha meghívnak valahova akkor már előre arra gondolok, hogy "biztos meghivtak h a páromat meg ne bántsák, de ki tudja mekkora kolonc vagyok, csak nem mondják"
Én nem akarok fölösleges lenni, megfelelni szeretnék és azt , hogy elfogadjanak. De ameddig "bemagyarázósat" játszom nem tudom mi lesz...Tényleg kedvesek, aranyosak velem a rokonok, csak mindig arra gondolok, hogy "mi van ha..."
Nem tudom mennyire érthető amit írtam...
2o-L
Amire gondolsz azt vonzod be!
Úgyhogy nagyon gyorsan kezd el átprogramozni magad. ha észreveszik rajtad ezt a feszültséget, akkor azt fogják hinni neked van bajod velük és ugye ezt nem akarod?!
ha őszinték és meghívnak, nyugodtan elfogadhatod. ha csak udvariasságból és nem őszintén, akkor meg azért is .... :)
különben tényleg lazíts. "te úgy gondolod, hogy ők úgy gondolják... " ez azt jelenti, h a saját gondolatod akadályoz.
ne foglalkozz azzal, hogy a másik vajon mit gondolhat. he érdekel, akkor kérdezed meg :)
:D
Igazatok van:) el is hessegettem minden rossz gondolatot:D szép leszek kedves és mosolygós:P
Visszahúzódó nem vagyok, csak ha a párom családjáról van szó:P Ez nálam betegség:P amit pár éve próbálok kinőni. Van időszak mikor sikerül:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!