Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Érettségi távoktatással?

Érettségi távoktatással?

Figyelt kérdés

25 éves anyuka vagyok.Nincs érettségim de nagyon szeretném ha lenne!!

Budapesten szeretnék beiratkozni egy olyan iskolába ahol,távoktatással letehetem az érettségit.

Olyat keresnék,mely most szeptemberben indul.

Nézelődtem a neten,de nem találtam ilyet,vagy volt de már nem is lehet jelentkezni!

Aki tud ilyet kérem írjon!!

Előlre is köszike!

Bocsi,hogy ide írtam a kérdésemet,de ezt az oldalt találtam a legjobbnak!!!

2010. márc. 24. 17:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem telefonálj be egy két iskolába ahol van felnőtteknek is oktatás délután és érdeklődj róla.Én egyik éven szeptember első hetében iratkoztam új iskolába mert a másik suliban (új suliba mentem mindenképp) első iskolai napon jelentették be hogy mégsem indul az osztály:S Ha esetleg van szakmád akkor arra is rákérdezhetsz hogy 10 osztályt beszámolnak-e.
2010. márc. 24. 17:55
 2/8 anonim ***** válasza:

terezestigimi.hu

itt nézd meg, én is ide járok most távoktatásra...azt hiszem májusig lehet befizetni. de nézd meg.

2010. márc. 24. 17:55
 3/8 A kérdező kommentje:

Kedves 17:55-ös válaszoló!

Megnéztem!Május 17-től van a beiratkozás!Neked mennyit kellett befizetned?Mennyibe kerül az iskola?

2010. márc. 24. 18:05
 4/8 anonim ***** válasza:
30ezer egy félév, az oldalon szerintem le van írva minden részletesen;) de ha bármi egyéb kérdésed van azért írd le nyugodtan:)
2010. márc. 24. 18:25
 5/8 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm!
2010. márc. 24. 18:32
 6/8 A kérdező kommentje:
Egyébként egyedülálló anyukáknak nem jár esetleg valami támogatás?Lehet valahol tanuloi támogatást kérelmezni?
2010. márc. 24. 18:34
 7/8 anonim ***** válasza:
hát ezt én sajnos nem tudom, esetleg hívd fel a sulit és kérdezd meg, ők biztos tudnak valamit mondani..: /
2010. márc. 24. 18:39
 8/8 anonim válasza:

Nemtudom hogy mar kaptal-e iskolat de ha meg nem akkor ezt erdemes megnezd es felhivd

[link]

2010. aug. 14. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!