Érettségi távoktatással?
Figyelt kérdés
25 éves anyuka vagyok.Nincs érettségim de nagyon szeretném ha lenne!!
Budapesten szeretnék beiratkozni egy olyan iskolába ahol,távoktatással letehetem az érettségit.
Olyat keresnék,mely most szeptemberben indul.
Nézelődtem a neten,de nem találtam ilyet,vagy volt de már nem is lehet jelentkezni!
Aki tud ilyet kérem írjon!!
Előlre is köszike!
Bocsi,hogy ide írtam a kérdésemet,de ezt az oldalt találtam a legjobbnak!!!
2010. márc. 24. 17:50
1/8 anonim válasza:
Szerintem telefonálj be egy két iskolába ahol van felnőtteknek is oktatás délután és érdeklődj róla.Én egyik éven szeptember első hetében iratkoztam új iskolába mert a másik suliban (új suliba mentem mindenképp) első iskolai napon jelentették be hogy mégsem indul az osztály:S Ha esetleg van szakmád akkor arra is rákérdezhetsz hogy 10 osztályt beszámolnak-e.
2/8 anonim válasza:
terezestigimi.hu
itt nézd meg, én is ide járok most távoktatásra...azt hiszem májusig lehet befizetni. de nézd meg.
3/8 A kérdező kommentje:
Kedves 17:55-ös válaszoló!
Megnéztem!Május 17-től van a beiratkozás!Neked mennyit kellett befizetned?Mennyibe kerül az iskola?
2010. márc. 24. 18:05
4/8 anonim válasza:
30ezer egy félév, az oldalon szerintem le van írva minden részletesen;) de ha bármi egyéb kérdésed van azért írd le nyugodtan:)
5/8 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm!
2010. márc. 24. 18:32
6/8 A kérdező kommentje:
Egyébként egyedülálló anyukáknak nem jár esetleg valami támogatás?Lehet valahol tanuloi támogatást kérelmezni?
2010. márc. 24. 18:34
7/8 anonim válasza:
hát ezt én sajnos nem tudom, esetleg hívd fel a sulit és kérdezd meg, ők biztos tudnak valamit mondani..: /
8/8 anonim válasza:
Nemtudom hogy mar kaptal-e iskolat de ha meg nem akkor ezt erdemes megnezd es felhivd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!