Apám öngyilkos is lehet mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mielött beleolvasnátok készüljetek fel hogy elég megrázó amit leírok:anyámmal megromlott a kapcsolata,ma aztmondta takarodjon és holnap reggel. 8-ra itt se legyen vagy elvâgja az összes erét reménytelen a helyzetem és kétségbe vagyok esve mert mi lesz ha apukámat a szemem láttára látom meghalni?Ti mit tennétek2015. dec. 26. 22:57
11/29 anonim válasza:
Ne aggódj, reggelre lenyugszik mindenki!!
12/29 A kérdező kommentje:
Annyit tehetek hogy holnap reggel írok egy levelet és leírom,hogy elmentem 1kis idöre de az is lehet hogy vissza se jövök stb ezt látom egyedül megoldásnak*
2015. dec. 26. 23:29
13/29 anonim válasza:
Hány éves vagy? Van testvéred?
Azért annyi esze lehetne, hogy nem előtted cirkuszol.
Amúgy szerintem is csak üres fenyegetés.
15/29 A kérdező kommentje:
15Éves vagyok
2015. dec. 27. 00:39
16/29 A kérdező kommentje:
1Testvérem van aki velünk él
2015. dec. 27. 00:41
17/29 anonim válasza:
Sajnálom, hogy ilyen karácsonyod volt. Próbálj meg aludni, aztán reggelre hátha lenyugszanak picit, és kulturáltan megtudják beszélni.
18/29 anonim válasza:
Ne szokj meg! Ird meg mi lett reggelre!
19/29 A kérdező kommentje:
Le is fogom írni hogy mi lett,mondjatok el értem egy imát
2015. dec. 27. 00:54
20/29 anonim válasza:
Hívj fel egy segélyvonalat, beszélgess egy szakemberrel.
116111
Ide regisztrálhatsz, van chat is, ha beszélni nem akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!