Egy 33 éves férfi már öreg a gyerekvállaláshoz?
Édesapám 38 volt, amikor születtem :)
Nem, nem öreg szerintem
Dehogyis!:) A férjem 36 éves lesz, mire megszületik a babánk (a vetélésem miatt csúsztunk egy évet), én 28 leszek.
Viszont, érthető, ha ezen gondolkozol. A férfiaknál érthető, ha megijednek a koruk miatt, ahogyan a nőktől is érthető.
A férjem pl. hajlamos arra gondolni, hogy ha 40 éves koráig nem jön össze másik gyerek, akkor nem is szeretne. Ő mindig azt mondja, hogy meg kell nézni egy magyar 60 éves átlagférfit, és el kell rajta gondolkodni. Viszont, az én apám is ellenpélda: dolgozik még mindig, nem iszik, sokat olvas, nem tévézik, nem fekszik egész nap, sportol. Bárki lehet ilyen ellenpélda!:)
Szóval hajrá, előtted még az élet!:)
Apukám 38 volt, mikor születtem, első gyerekként. Én most 18 vagyok, és nagyon jó a kapcsolatunk, egyáltalán nem érzem olyan nagynak a generációs szakadékot (ellenben anyámnál igen (pedig ő fiatalabb), de az már más téma). Egyébként nemrég volt a szülinapja, épp vásárolgattam egy újdonsült barátnőmmel ajándékot neki, kérdezte tőlem a barátnőm, hogy hányadik szülinapja apunak, és nagyon ledöbbent, mikor megtudta, hogy pár év híján már 60. Azt mondta, hogy 40 körülinek nézte. :)
Szóval 33 évesen a gyerekvállalás szerintem még bőven rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!