Egy nőnek milyen joga van ilyen esetekben? Néha a gyerekvállaláshoz a férfi akarata nem is szükséges, ami engem kifejezetten bosszant.
Tételezzük fel, hogy új párod lesz, kezditek megismerni egymást, majd következik a szex. A nő mondjatja, hogy szed fogamzásgátlót, azonban ha netán hazudik, akkor lehet valami következménye?
Vagy egy egyéjszakás kalandnál ha ezt mondja a nő, aztán kiderül, hogy mégsem szed és tehetbe esik?
Ennyi erővel egy nőnek dolgoznia sem kell. Kifog egy pénzesebb üzletembert és elcsábítja, teherbe ejti magát, majd boldogan megél a több száz ezres vagy milliós gyerektartásból...
Én ezen nagyon ki vagyok bukva.
A nőknek amúgy is sokszor elmegy az eszük, akár hosszútávú kapcsolatban is... Ha a férfi nem szeretne még gyereket 5-6 év boldog együttélés után sem, igazából akkor is dönthet a nő úgy, hogy kihagyja a tablettákat néha vagy csak úgy tesz mintha szedné, aztán előbb-utóbb becsúszik a gyerek is.
Még csak 20 éves vagyok, de szeretném már most tudni, hogy milyen törvények vonatkoznak az ilyen esetekre, mert a szüleim nagyon jómódúak, az örökségem hatalmas lesz és fogorvosi egyetemre járok, tehát a fizetésem is átlagon felüli lesz.
Szinte félek szexelni a leendő partnereimmel, mert folyton arra gondolok, hogy csak ki akar használni, aztán elúszik a vagyonom fele és a keresetem 40%-át is leadhatom hó végén..
Nem ezért küzdök, nem akarom, hohy ilyen előforduljon velem!
Egy boldog, általam megválasztott hölgytől, a feleségemtől szeretnék gyerekeket és boldogan élni együtt!
Milyen törvények vannak az ilyen esetekre? Vagy a nők önkényesen eldönthetik ezt a témát és mondhatnak amit akarnak?
(Persze, jön majd a komment, hogy használj gumit, de valamikor a kapcsolatban úgyis jön majd az a pont, hogy megbízok benne annyira, hogy csak gyógyszerrel védekezünk, azonban vannak jó színészi képességekkel megáldott személyek)
Megértem az Ő álláspontjukat is, sok az erőszakos, nem normális férfi, aki veri és szexre kényszeríti, vagy esetleg megerőszakolják őket, és elvetetni is nagy felelősség és súlyos következményekkel is járhat, azonban a bíróság egyértelműen a nőnek ad igazat ilyen esetben.
Csak ketten voltunk ott, amikor szexuális kapcsolat történt, én is elmondhatom az igazat, de ha ő ennek az ellenkezőjét vallja, akkor is több esély van rá, hogy neki adnak igazat.
Vagy megkapja a jogát, hogy nevelje fel egyedül. Mi az, hogy az én gyerekemet(ami pl. becsúszott egy friss kapcsolatban) ő nevelheti fel egyedül?
Tehát vonatkozik bármilyen törvény is erre vonatkozóan? Általában milyen véleménnyel van erről a bíróság? Van, hogy az ítélet az, hogy elvetetik a gyereket? Pl. Ha kiderül, hogy a nő csak a pénz miatt tervezte be a gyereket magának és átvert ezzel engem. És az ilyen hogyan derül ki?
Tessék, meg lehet nézni:)
A hozzászólásomból egyedül csak azt kifogásolta, hogy én lenézem a nőket.
Szerinte ezt az állapotot szó nélkül el kellene fogadnom, sőt még felnéznem a nőkre:D
Hát nem szánalmas??:)
Nem én vagyok a spicli, mert én nem jelentettem semmit, arról nem is beszélve, hogy az én kommentem is törölték.
Mindegy, ország-világ láthatja milyenek is valójában a nők.
Te egyetemre jarsz? Kizart. ha megis, akkor sajnalatos hogy ilyen sotet agyuakat is felvesznek mar a felsooktatasba.
Igen, hasznalj gumit. Ez a megoldas. Es nem, nincs olyan torveny hogy elvetessek a gyereket, te teljesen hulye vagy bammeg?
Nezz utana annak is hogy mennyi a gyerektartas. Eluszik a vagyonod fele? te megis mi a tokomrol beszelsz?
Húzz gumit a kis p:csödre!
És akkor nem lesz nem kívánt gyereked! De még csak trippered sem...
Ha valakiben megbízol, akkor megbízol. De ellenőrizheted is a gyógyszer bevételét.
Mi pl nem akartunk gyereket, mégis sokszor elfelejtettem bevenni a gyógyszert, és sokszor a férjem emlékeztetett. Még szerencse.
Most komolyan, hányszor fogod még ezt a baromságot kiírni? Háromszor már tuti olvastam tőled ezt a fejtegetést!
Ha ennyire parázol a dologtól, vagyis inkább gyűlölöd a nőket, akkor ne élj semmilyen nemi életet házasságig és kész!
"Van, hogy az ítélet az, hogy elvetetik a gyereket?"
Bejelenti a nő, hogy terhes lett, nyilván első hónap végén, majd tárgyalás, ami jó esetben megvan fél év alatt, s viszik a 6-7hónapos terhes nőt a kórházba, lekötözik, majd megölik a gyereket a méhben és kiveszik. Ha netalántán megszületik addigra a gyerek, a bíró veri szét a fejét a kalapácsával.
Szép kis világ lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!