Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Egy nőnek milyen joga van...

Egy nőnek milyen joga van ilyen esetekben? Néha a gyerekvállaláshoz a férfi akarata nem is szükséges, ami engem kifejezetten bosszant.

Figyelt kérdés

Tételezzük fel, hogy új párod lesz, kezditek megismerni egymást, majd következik a szex. A nő mondjatja, hogy szed fogamzásgátlót, azonban ha netán hazudik, akkor lehet valami következménye?

Vagy egy egyéjszakás kalandnál ha ezt mondja a nő, aztán kiderül, hogy mégsem szed és tehetbe esik?

Ennyi erővel egy nőnek dolgoznia sem kell. Kifog egy pénzesebb üzletembert és elcsábítja, teherbe ejti magát, majd boldogan megél a több száz ezres vagy milliós gyerektartásból...

Én ezen nagyon ki vagyok bukva.

A nőknek amúgy is sokszor elmegy az eszük, akár hosszútávú kapcsolatban is... Ha a férfi nem szeretne még gyereket 5-6 év boldog együttélés után sem, igazából akkor is dönthet a nő úgy, hogy kihagyja a tablettákat néha vagy csak úgy tesz mintha szedné, aztán előbb-utóbb becsúszik a gyerek is.

Még csak 20 éves vagyok, de szeretném már most tudni, hogy milyen törvények vonatkoznak az ilyen esetekre, mert a szüleim nagyon jómódúak, az örökségem hatalmas lesz és fogorvosi egyetemre járok, tehát a fizetésem is átlagon felüli lesz.

Szinte félek szexelni a leendő partnereimmel, mert folyton arra gondolok, hogy csak ki akar használni, aztán elúszik a vagyonom fele és a keresetem 40%-át is leadhatom hó végén..

Nem ezért küzdök, nem akarom, hohy ilyen előforduljon velem!

Egy boldog, általam megválasztott hölgytől, a feleségemtől szeretnék gyerekeket és boldogan élni együtt!

Milyen törvények vannak az ilyen esetekre? Vagy a nők önkényesen eldönthetik ezt a témát és mondhatnak amit akarnak?

(Persze, jön majd a komment, hogy használj gumit, de valamikor a kapcsolatban úgyis jön majd az a pont, hogy megbízok benne annyira, hogy csak gyógyszerrel védekezünk, azonban vannak jó színészi képességekkel megáldott személyek)

2015. márc. 23. 09:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem inkább egy pszichológust keress, komoly pszichés problémákra utalnak amiket leírtál. Nem kapcsolatra, hanem orvosra van szükséged, ilyen gondolatokkal egy egészséges kapcsolatod sem lesz.

Fogamzásgátlás a férfi dolga is, nem csak a nőé.

Mi van, ha a csajod gazdagabb lesz, mint te?

2015. márc. 25. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!