Egy nőnek milyen joga van ilyen esetekben? Néha a gyerekvállaláshoz a férfi akarata nem is szükséges, ami engem kifejezetten bosszant.
Tételezzük fel, hogy új párod lesz, kezditek megismerni egymást, majd következik a szex. A nő mondjatja, hogy szed fogamzásgátlót, azonban ha netán hazudik, akkor lehet valami következménye?
Vagy egy egyéjszakás kalandnál ha ezt mondja a nő, aztán kiderül, hogy mégsem szed és tehetbe esik?
Ennyi erővel egy nőnek dolgoznia sem kell. Kifog egy pénzesebb üzletembert és elcsábítja, teherbe ejti magát, majd boldogan megél a több száz ezres vagy milliós gyerektartásból...
Én ezen nagyon ki vagyok bukva.
A nőknek amúgy is sokszor elmegy az eszük, akár hosszútávú kapcsolatban is... Ha a férfi nem szeretne még gyereket 5-6 év boldog együttélés után sem, igazából akkor is dönthet a nő úgy, hogy kihagyja a tablettákat néha vagy csak úgy tesz mintha szedné, aztán előbb-utóbb becsúszik a gyerek is.
Még csak 20 éves vagyok, de szeretném már most tudni, hogy milyen törvények vonatkoznak az ilyen esetekre, mert a szüleim nagyon jómódúak, az örökségem hatalmas lesz és fogorvosi egyetemre járok, tehát a fizetésem is átlagon felüli lesz.
Szinte félek szexelni a leendő partnereimmel, mert folyton arra gondolok, hogy csak ki akar használni, aztán elúszik a vagyonom fele és a keresetem 40%-át is leadhatom hó végén..
Nem ezért küzdök, nem akarom, hohy ilyen előforduljon velem!
Egy boldog, általam megválasztott hölgytől, a feleségemtől szeretnék gyerekeket és boldogan élni együtt!
Milyen törvények vannak az ilyen esetekre? Vagy a nők önkényesen eldönthetik ezt a témát és mondhatnak amit akarnak?
(Persze, jön majd a komment, hogy használj gumit, de valamikor a kapcsolatban úgyis jön majd az a pont, hogy megbízok benne annyira, hogy csak gyógyszerrel védekezünk, azonban vannak jó színészi képességekkel megáldott személyek)
Szerintem inkább egy pszichológust keress, komoly pszichés problémákra utalnak amiket leírtál. Nem kapcsolatra, hanem orvosra van szükséged, ilyen gondolatokkal egy egészséges kapcsolatod sem lesz.
Fogamzásgátlás a férfi dolga is, nem csak a nőé.
Mi van, ha a csajod gazdagabb lesz, mint te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!