Hogyan képes egy férfi csak úgy elhagyni szerető családját, terhes párját, vagy pár hónapos babáját egy másik miatt, aki mindegy ki?
Figyelt kérdés
2015. dec. 18. 15:29
51/54 anonim válasza:
ma 14:47
Ha ezt megtudnám apámról, többé nem beszélnék vele kb......
Persze, vannak, akik nyitott kapcsolatban élnek. Ez, bár én személyszerint nem értem, de tök oké, ha a párja is elfogadja. Viszont a feleség szemébe hazudni, és a háta mögött megfektetni másokat, undorító... Gerinctelen féreg, aki ilyet csinál, ennyi.
Amúgy mondd már meg, ki kényszeríti a pasikat monogámiára.
52/54 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy egyik se jobb a másiknál.
De tény, hogy két ember kell mindehhez.
Ha mindent megteszek a kapcsolatomért, akkor nem fognak elhagyni.
53/54 anonim válasza:
En mindent megtettem a kapcsolatunkert, megis elhagyott az exed. Pont mert (ahogy magad is írtad) ketten kellenek hozza. Szoval ellentmondás van a mondandodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!