Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan képes egy férfi csak...

Hogyan képes egy férfi csak úgy elhagyni szerető családját, terhes párját, vagy pár hónapos babáját egy másik miatt, aki mindegy ki?

Figyelt kérdés
2015. dec. 18. 15:29
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:

ma 14:47

Ha ezt megtudnám apámról, többé nem beszélnék vele kb......

Persze, vannak, akik nyitott kapcsolatban élnek. Ez, bár én személyszerint nem értem, de tök oké, ha a párja is elfogadja. Viszont a feleség szemébe hazudni, és a háta mögött megfektetni másokat, undorító... Gerinctelen féreg, aki ilyet csinál, ennyi.

Amúgy mondd már meg, ki kényszeríti a pasikat monogámiára.

2015. dec. 23. 00:02
 52/54 anonim ***** válasza:

Én azt mondom, hogy egyik se jobb a másiknál.

De tény, hogy két ember kell mindehhez.

Ha mindent megteszek a kapcsolatomért, akkor nem fognak elhagyni.

2016. nov. 22. 15:15
 53/54 anonim ***** válasza:
En mindent megtettem a kapcsolatunkert, megis elhagyott az exed. Pont mert (ahogy magad is írtad) ketten kellenek hozza. Szoval ellentmondás van a mondandodban.
2016. nov. 22. 23:07
 54/54 anonim ***** válasza:
Exed = exem
2016. nov. 22. 23:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!