Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan képes egy férfi csak...

Hogyan képes egy férfi csak úgy elhagyni szerető családját, terhes párját, vagy pár hónapos babáját egy másik miatt, aki mindegy ki?

Figyelt kérdés
2015. dec. 18. 15:29
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
2%
jól van tehénke ellés idő van hajrá.
2015. dec. 22. 07:29
 32/54 anonim ***** válasza:
93%

Kedves utolsó!

Anyukád tehén volt, és megellett téged?

Gondolom nem.

Ha igen, akkor legalább az IQ-szintedre megvan a magyarázat.

2015. dec. 22. 08:36
 33/54 anonim ***** válasza:
2%

Marpedig igaza van. Lehet gyozkodni magad, vagy egyetertoen bologatva olvasni a tobbi (noi) kommentet hogy nem igy van, de attol meg igy lesz, a ferfiak nem ugy mukodnek mint a nok, nalunk a szex es az erzelem nagyon jol megvan egymas nelkul is.

Persze hogy jobb azzal szexelni akit szeretunk, de attol meg jo massal is, es ahogy mondjak a valtozatossag gyonyorkodtet.

Amivel nem azt mondom hogy lehetetlen olyat talalni aki nem csal meg, HA minden jol megy, mert a nok altal rankkenyszeritett monogamia miatt, van ugy hogy az ember nem akarja megkockaztatni a kaland kedveert azt, hogy elveszitse akit szeret. De ha ez a kockazat nem lenne, akkor megtenne siman.

Mashogy vagyunk programozva biologiailag, ennyi, lehet szeretni/nem szeretni, attol meg igy van.

2015. dec. 22. 09:23
 34/54 anonim ***** válasza:
94%

Pontosan máshogy vagyunk programozva, de nem mint nő és férfi hanem mint ember és ember. Ezt kéne már megérteni, nem együntetüleg megmondani hogy mindenki más hogy érezzen csak mert nő vagy csak mert férfi. És ezt mind miért hogy ti jobban aludjatok mert érzelmileg nullák vagytok. Ne más kárán nyugtassátok már magatokat.

39%-os, te meg remélem a saját anyádnak is ezt a szemébe mondod te szellemi fogyatékos. Sajnálom őt hogy gyereket várt és te jöttél, de komolyan

2015. dec. 22. 10:46
 35/54 anonim ***** válasza:
97%

Itt az a baj hogy a férfiak azért nyugtatják meg magukat ilyen közhellyel , mert csak vannak valakivel akiről azt hiszik szeretik...mert jó volt a csöcse a segge stb...

Én 38 vagyok, drogoztam, ittam, loptam és dugtam agyba főbe..megéltem sokmindent...de egy p.na se ér meg annyit, hogy azt akit 7 éve megtaláltam és imádok, aki miatt felhagytam mindennel és mindezzel együtt elfogadott eldobjam érte...a férfi addig hajtja a p.nát amíg meg nincs az az 1 ami neki termett.

2015. dec. 22. 10:54
 36/54 anonim ***** válasza:
96%

ma 09:23

Te teljesen megháborodtál. Képzeld, nekem van olyan nő ismerősöm, akinek nem kell érzelem a szexhez, és van olyan pasi ismerősöm, akit nem lehetne rávenni, hogy mással feküdjön le, mint az aktuális párja. Ember és ember között van különbség, nem férfi és nő között. Attól, hogy te megragadtál az állatvilág szintjén (ahol mellesleg rengeteg faj egy életre választ társat, nem csak az emberre lett "rákényszerítve" a monogámia), attól nem kéne a világ összes emberét ledegradálni.

Természetes szükséglet? Akkor azok, akik 50 éves korukban is szüzek, azok mik, táltosok, akiknek leállt a szervezetük? Ne röhögtess már.

2015. dec. 22. 11:18
 37/54 anonim ***** válasza:
5%

36

Meg van aki életében senkit nem mer megdugni. Deviánsok vannak, de nem belőlük kell következtetést levonni. Egy egészséges felnőtt férfi bárkivel tud szexelni kivéve ha mondjuk külsőre annyira taszító az a nő számára.

2015. dec. 22. 11:46
 38/54 anonim ***** válasza:
6%

Jó te a szétdrogoztad az agyad, az nyilvánvalóan okozott olyan idegrendszeri károsodásokat hogy téged sem lehet átlagosnak nevezni, már ha igaz a sztorid, bár szerintem a te sztorid valahogy úgy néz ki hogy találtál egy elég igénytelen csajt aki hagyta hogy belógasd és mással azért nem szexelnél mert nem tudnál felszedni senkit. Ez már inkább egy általános jelenség.

2015. dec. 22. 11:49
 39/54 anonim ***** válasza:
93%

Ezt benézted nagyon, több csajom volt meg lenne is, mint amit a te fajtád valaha megkap :D szimplán lelkileg kiégett szerencsétlen vagy akit életében nem sz.ptak le rendesen :D

az" igénytelen csajom" meg ezerszer dugnád ha hagyná, de ilyen nyomorékokat kb szemberöhög :D

kérj meg valami hivatásosat elégítsen ki rendesen meg tanítson is, mert tipikusan olyan vagy, hogy tőled nő 100 hogy életében nem repült el ... gondolom huszonéves is vagy hozzá...még van remény..

2015. dec. 22. 13:03
 40/54 anonim ***** válasza:
35: na de epp errol van szo, miert kene eldobnod? nem kopik el a f asz ha tobbszor/mashol is hasznalod :)
2015. dec. 22. 14:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!