Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan képes egy férfi csak...

Hogyan képes egy férfi csak úgy elhagyni szerető családját, terhes párját, vagy pár hónapos babáját egy másik miatt, aki mindegy ki?

Figyelt kérdés
2015. dec. 18. 15:29
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
3%

Mert jott egy csabito riherongy es az elso kisertesbe belesetalt a pasi

Aztan egy szep reggel felebred es rajon a pinya nem eleg elvesztette a feleseget es a gyereket keseru hetvegi apa lett es akkor sirni fog..

2015. dec. 18. 19:43
 12/54 anonim ***** válasza:
17%

Az éremnek két oldala van.

Mert hát az milyen "szerető/terhes pár" már, aki nem akarja sem kielégíteni a férje testi szükségleteit, sem hagyni, hogy ő elégítse ki?

2015. dec. 18. 19:58
 13/54 anonim ***** válasza:
69%

Egy egszseges kapcsolatban a gyermekvallalas kozos dolog es mindket fel reszerol lemondasokkal jar

A no testi terhet viseli a ferfi a szexrol mond le

Egy lelendo apa nem osztonleny es megerti a terhesseg alatt nem a sajat kieleguleset kell keresni hanem az intimitast felsobb szintre emelni szex heleytt olelkezni egymast masszirozni egymas karjaban elaludni.

Az a ferfi aki csak sajat szex osztoneit hajhassza nem tobb egy kanos kutyanal...

2015. dec. 18. 20:27
 14/54 anonim ***** válasza:
13%

Azért ha a nő terhes normális estben nem kell lemondani a szexről, ha valami gebasz van, akkor is van még rajta pár használható lyuk. Terhesség utáni 6-8 hétben dettó. Ez nem kifogás semmire.

Nem kell itt romantikus álmokat kergetni a házasság kvázi legalizált prostitúció. A férj eltartja az asszonyt meg a purdékat a rendszeres szexért cserébe. Ha a férj éppen elveszti a munkáját akkor az esetek 99%-ában az asszony gyorsan lelép, keres mást aki kitartja de ugyanez igaz fordítva is ha a feleség nem teljesíti a kötelességeit ő is gyorsan le lesz cserélve. Ezt az igazi sírig tartó szerelem maszlagot meg el kéne felejteni, mert a való élet nem egy brazil szappanopera.

2015. dec. 18. 20:45
 15/54 anonim ***** válasza:
53%

13

Mert azt a nőt akit csak a szülés meg az utód érdekel, az mivel több tehénnél pl? Semmivel. Az a vicc hogy ha egy nő tesz eleget az állatias ösztöneinek az gyönyörű dolog Ha egy férfi tesz ilyet az meg egy primitív féreg.

2015. dec. 18. 20:47
 16/54 anonim ***** válasza:
96%

tegnap 16:03

Több ilyen pasi kéne!

tegnap 20:45

Te hol élsz?? Én még életemben nem láttam olyan házaspárt, ahol tényleg a férfi tartja el a nőt. Oké, egyet láttam, de ők külföldön élnek. Magyarországon 2 ember bevétele kell, hogy megéljen a család..... Nem tudom miről beszélsz.

2015. dec. 19. 02:47
 17/54 anonim ***** válasza:
37%
11-es vagy épp pont talál egy olyan pinyát aki a szülés után /közben sem felejt el nőnek lenni és rájön a férfi, hogy nem csak az létezik amit az előző produkált ráfogva a terhességre...tipikus elhagyott nőként írtál még ha nem is vagy az akiknél az új sose lehet jobb...legalábbis ezzel nyugtatják magukat...
2015. dec. 19. 09:43
 18/54 anonim ***** válasza:
57%
14 es nyugodtan leveheted te is azt a rossz szemüveget azért, mert te nem tudsz értelmes szerető társat találni...tudod én kapásból fél évig tartottam el a most már férjemet ,1 hét ismerettség és összeköltözés után, mert munkanélküli volt aztán meg a saját munkahelyemre toltam be...és eltartanám bármikor ,mert ISMEREM ;) ez nagy szó...mert a kapcsolatok 80%ban senki nem önmagát adja csak a mézes mázosat aztán jön a valódi én meg a bukta...köszönjük azóta is boldogok vagyunk ;) mondjuk az is igaz h napi 2szer szexelünk...még most terhesen is...de akik szeretik és kívánják egymást azoknál ez nem meglepő.
2015. dec. 19. 09:48
 19/54 anonim ***** válasza:
97%

Total elolfekvo lepenyem volt 3-4 hetente vereztem es korhazban voltam sokat es hosszu idoket teljes agynyugalom es szextilallom

Tudod a ferjemnek eszebe sem jutott szexelni orult hogy meguszuk mindketten es nem halok bele.

Szules utan komoly eu gondjaim voltak stb stb

Nem mindne kapcsolatban a szex van eloterben

25 eve hazasok vagynk

2015. dec. 19. 13:54
 20/54 anonim ***** válasza:
0%
Miert is kell egyenlosegjelet tenni a felrekefeles meg az elhagyas koze? Az elsot altalaban a masodik leghalvanyabb szandeka nelkul teszi az ember...
2015. dec. 21. 10:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!