Hogyan képes egy férfi csak úgy elhagyni szerető családját, terhes párját, vagy pár hónapos babáját egy másik miatt, aki mindegy ki?
Mert jott egy csabito riherongy es az elso kisertesbe belesetalt a pasi
Aztan egy szep reggel felebred es rajon a pinya nem eleg elvesztette a feleseget es a gyereket keseru hetvegi apa lett es akkor sirni fog..
Az éremnek két oldala van.
Mert hát az milyen "szerető/terhes pár" már, aki nem akarja sem kielégíteni a férje testi szükségleteit, sem hagyni, hogy ő elégítse ki?
Egy egszseges kapcsolatban a gyermekvallalas kozos dolog es mindket fel reszerol lemondasokkal jar
A no testi terhet viseli a ferfi a szexrol mond le
Egy lelendo apa nem osztonleny es megerti a terhesseg alatt nem a sajat kieleguleset kell keresni hanem az intimitast felsobb szintre emelni szex heleytt olelkezni egymast masszirozni egymas karjaban elaludni.
Az a ferfi aki csak sajat szex osztoneit hajhassza nem tobb egy kanos kutyanal...
Azért ha a nő terhes normális estben nem kell lemondani a szexről, ha valami gebasz van, akkor is van még rajta pár használható lyuk. Terhesség utáni 6-8 hétben dettó. Ez nem kifogás semmire.
Nem kell itt romantikus álmokat kergetni a házasság kvázi legalizált prostitúció. A férj eltartja az asszonyt meg a purdékat a rendszeres szexért cserébe. Ha a férj éppen elveszti a munkáját akkor az esetek 99%-ában az asszony gyorsan lelép, keres mást aki kitartja de ugyanez igaz fordítva is ha a feleség nem teljesíti a kötelességeit ő is gyorsan le lesz cserélve. Ezt az igazi sírig tartó szerelem maszlagot meg el kéne felejteni, mert a való élet nem egy brazil szappanopera.
13
Mert azt a nőt akit csak a szülés meg az utód érdekel, az mivel több tehénnél pl? Semmivel. Az a vicc hogy ha egy nő tesz eleget az állatias ösztöneinek az gyönyörű dolog Ha egy férfi tesz ilyet az meg egy primitív féreg.
tegnap 16:03
Több ilyen pasi kéne!
tegnap 20:45
Te hol élsz?? Én még életemben nem láttam olyan házaspárt, ahol tényleg a férfi tartja el a nőt. Oké, egyet láttam, de ők külföldön élnek. Magyarországon 2 ember bevétele kell, hogy megéljen a család..... Nem tudom miről beszélsz.
Total elolfekvo lepenyem volt 3-4 hetente vereztem es korhazban voltam sokat es hosszu idoket teljes agynyugalom es szextilallom
Tudod a ferjemnek eszebe sem jutott szexelni orult hogy meguszuk mindketten es nem halok bele.
Szules utan komoly eu gondjaim voltak stb stb
Nem mindne kapcsolatban a szex van eloterben
25 eve hazasok vagynk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!