Tényleg elmúlik a szerelem?
Szia:)
Szerintem nem feltétlenül baj az ha a szerelem elmúlik. Akkor van a baj ha elmúlik és nem marad semmi utána. Ha elmúlik de átalakul erős szeretetté, ragaszkodássá, rajongássá, szerintem semmi baj nincs. Természetes dolog, hogy idővel elmúlik az a bizonyos rózsaszín köd. A szerelem valóban elmúlik, de megmarad valami ami annál sokkal mélyebb és erősebb érzés.
Én 2,5 éve vagyok a párommal, és nem mondom azt hogy hű de vak szerelmes vagyok. Mert ez nem lenne igaz. Szerelmes vagyok, de sokkal erősebb bennem már a szeretet, a ragaszkodás. Természetesen a szenvedély a tisztelet az megvan:) és ez igy van rendjén, hiszem...
Igen!! Én is most olvasom mindenki válaszát!!!Azért mindenki szerintem hosszú kapcsolatban van vagy volt...eléggé egyeznek a válaszok
-14:00-
ha elmúlik a szerelem adott az esély más valakibe beleszeretni.
anyukámat tisztelem és ragaszkodom hozzá, kapcsolatban ennél többre vágyom.
A szerelem elmúlik,nem tart örökké,ez a világon az egyik legalapvetőbb dolog.Nincs örök szerelem.Helyébe lép a szeretet,kötődés,ragaszkodás.
Akinél viszont semmi más nem lép a helyébe,pusztán unalom,és megszokás,ott valami nem stimmel,ott valami hiányzik.
Tisztázzátok,melyik eset áll fenn a párod részéről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!