A ti családotokban is a buta, képzetlen, semmihez sem értő emberek próbálnak a legokosabbnak látszani? Miközben csak az értetlen sötétség árad belőlük.
Utolso, nalunk anyam ilyen. O azert ordibalt velem, h "tartsam a ketreceben (racsos agy) a gyereket", mert ott tanul meg felallni. Hiaba mondtam en, a gyerekorvos, a vedono, h szabad mozgasterre van szuksege a mozgasfejlodeshez. Na,ilyenek miatt.
5.
Rokonságban van egy két nagyot mondó, igaz ők le is tettek mellette valamit az asztalra.
Amúgy nekem apám tipikusan ilyen sötét paraszt.
20-as évei óta alkoholista (most lassan 60 éves), és mindig is szerette hangoztatni hogy ő Mr. tökéletes.
Egész gyerekkorunkban azt hallgattam hogy szar sem lesz belőlem, meg "ez az ő háza", "nekem sosem lesz ilyen házam". Folyton a házával jött, hogy azt ő egyedül építette a puszta két kezével, már majdhogynem a téglát magának égette...csak épp a valóságban az összes rokon, ismerős a mi házunkon dolgozott, ő meg akkor is részegen feküdt az árnyékban...
Na meg, normális az az ember aki egy 10-14 éveshez méregeti a f..szát hogy "neked fiam nincs házad, nekem meg van".
Meg vagy 20 éve nem dolgozik, számára a kerítésen kívül nincs létezés (kivéve ha a haveroknak kell csinálni valamit borért). Bezzeg a házon belül ugráltatna mindig mindenkit.
Például akárhányszor hazautaztam Pestről, első reakciója hogy "de ezt meg azt meg kell csinálni míg itthon van". Kedvencem amikor kétségbeesetten mondja hogy "de holnap már megy vissza"...És folyton basztatja az embert idióta f..szságokkal. Be kell hordani a fát, le kell vágni a nyulat mert a haverja kért egyet és neki elsőre ugrani kell, vagy csak bármi idegesítő apróság.
Az a legrosszabb, hogy "segítség" címszóval csak áll és nézi hogy dolgozunk, vagy elhúz a francba tv-t nézni. Vagy tényleg bármi marhaságot a fejébe vesz, akkor azonnal ugrani kell...Legutóbb közöltem hogy ne engem csicskáztasson, kikelt magából, és nekiállt törni, zúzni.
Vagy korábban, ha ott volt bármi haverom, volt pofája őket is befogni munkára. De nem az hogy segítenétek e vmi apróságban, hanem rendesen vérszemet kap hogy "úristen itt van +1 ember, hát így feleannyi idő alatt felássátok a kertet".
Az meg persze le van szarva, hogyha mi épp tanulunk, alszunk, pihenünk, nem érünk rá. Korábban is ez volt, hogy szarik rá hogy nekem 3 vizsgám van a héten, hát a fát be kell hordani most azonnal, mert 3 hónapig nem ért volna rá megcsinálni mikor semmi kib..szott dolga nincs. De ezt csinálja most öcsémmel, nem elég hogy éjszakás, nappal felkelti mert épp csicskáztatni akarja a másikat.
Vagy tipikus dolog, hogy felver reggel 7-kor mert hogy f..szom tudja hova kell menni a kutyának száraz kifliért...mintha nem kib..szottul ráérne. És ha megbeszélem vele hogy oké, 9-kor elmegyünk, addig felkelek, reggelizek, stb...erre jön 8-kor hogy "induljunk, induljunk mert már esik"....ez az agyament idiotizmus a halálom.
Mindig mindent akkor kell csinálni, mikor esik, szar idő van, vagy 40 fokos meleg. Nem ér rá 1-2 órával korábban...
De kedvencem az volt, mikor egész nyarat végig dolgoztam, egyetem mellett, és éppen fát pakoltam be egyedül...ő meg ordított bentről az ágyban fekve, hogy én soha nem csinálok semmit, soha nem segítek, mekkora semmirekellő vagyok...úgy hogy én dolgoztam és ő döglött az ágyában részegen.
És még csak nem is arról van szó, hogy számomra büdös lenne a munka, és nem segítenék, de ő kifejezetten a csicskáztatásra megy, és azt nézi, hogy vonja ki magát abból a teljesen minimális dologból amit el kéne végeznie. Meg azt bírom az ilyen f..szkalapokba, hogy alapvetően minden apróságot úgy tudnak beállítani mintha a világot váltották volna meg. Egy szimpla mosogatás után is 1 hónapig képes azt hangoztatni hogy ő mennyire dolgozik...
Szóval ja, vannak sötét emberek a családomban.
Azt hiszem, most mégjobban megszerettem a családomat. Köszönöm a kérdést.
Nem, nálunk szerencsére nincsenek ilyenek.
Igen, apósom. Alkoholista és cukorbeteg.
Nekem a terhesség alatt terhességi cukrom volt, szigorú diétát kellett tartanom.
Egy családi ebéd alatt após kiverte a balhét, hogy miért nem iszok pálinkát és eszek tortát (terhesen, cukorbetegen). :)
Nem ennyire durva eset, de tipikus:
sógornőm és én elkezdtük a jogsit (én hamarabb), én a vizsga előtt vagyok, és vért izzadok.
Sógornőm még eléggé az elején, fennhélyázva mesélte, hogy ő milyen jól vezet, neki a vezetés a vérében van...Most pedig alig bírja, pedig még rengeteg van előtte. Most már nem dicsekekedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!