Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell egy felnőtt nőnek...

Miért kell egy felnőtt nőnek állandóan játszmáznia?

Figyelt kérdés

Eddig azt hittem hogy csak a fiatalabb lányok ilyenek, de mostanában egyre több kérdést olvasok amiből kiderül hogy a felnőtt, érett nők, anyák is! Elmondom mire gondolok :

Pl. összeveszik a párjával, és akkor nem az van hogy megbeszélik, vagy legalábbis közli vele a bajt, hanem "elmegyek durcizni egy-két napra hátha észreveszi"...

Anyós a pár közé ül, a nő nemhogy szólna, hanem odarakja a táskáját meg csúnyán néz...

Apa nem segít otthon a gyerekkel: erre anya nem főz ebédet vagy nem rámol el...

Pasi nem akar szakítani akkor csúnyán viselkedek hátha kiszeret belőlem, mert szólni nem merek mert zsarol hogy beteg lesz... Stb.

Szóval remélem értitek!? Csak én gondolkozom "túléretten"? Nem értem miért nem lehet megbeszélni felnőtt módjára a dolgokat? Persze megértem hogy vannak alanyok akiket ez nem hat meg de akkor meg az értelmes beszéd után intézkedni kell és nem várni a belegyezést! Csakis így lehet megtartani a szavunk hitelét. Vagy egyáltalán mire jó ez amit csinálnak? Én is nő vagyok de nem értem.

2010. márc. 22. 19:47
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Már bocs te írtál ide! :D És nem mondtam semmi rosszat, az csak egy elírás volt... Nem tettem semmit ami miatt ilyen agresszív vagy, szóval nem felém kéne irányítsd...
2010. márc. 23. 13:43
 22/24 A kérdező kommentje:
A csiszolást meg nem Rád értettem hanem a többiekre, de úgy látszik valamin túlságosan felhúztad magad ezért nem figyeltél oda. Jó hogy nem mindjárt húzzak a kérdésemtől mert neked rossz a kedved! :)
2010. márc. 23. 13:45
 23/24 anonim ***** válasza:
Akkor bocs, elértettem, de úgy tűnt rám írod, hogy lenne mit csiszolni a gondolkodásomon. Én erre fel írtam, hogy ismeretlenül kikérem magamnak ezt. De ha nem rám értetted, nem is szóltam semmit és már itt sem vagyok!
2010. márc. 23. 13:58
 24/24 anonim ***** válasza:
Mondják erre-arra (a dologra), hogy az alma nem esik messze a fájától.. Nem kizárt, hogy az említett típusú emberek ezt a példát látták maguk előtt, vélhetően ezzel tudták elérni a legtöbb sikerélményt.
2010. márc. 24. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!