Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyeneknek a szülők segítet...

Az ilyeneknek a szülők segítettek?

Figyelt kérdés

Azokra a fiatalokra gondolok, akinek 19-20 évesen már lakása, háza, autója, ritkább esetekben vállalkozása van.

Ilyen esetekben a szülők támogatták őket?

2015. dec. 7. 14:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Egészen biztosan segítették őket vagy anyagilag, vagy öröklés útján. Másképp ilyen fiatalon hogyan jutnának ezekhez?
2015. dec. 7. 14:16
 2/18 anonim ***** válasza:
15%
Én 25 vagyok, de nem segített senki az építkezésben, teljes hitelmentes is vagyok, kizárólag annyi előnyöm volt, hogy volt egy üres telkem még apámtól.
2015. dec. 7. 14:21
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy, valószínűleg 5 éves koruk óta jól fizető állásuk van és abból szedték össze 19 évesen mindezt.
2015. dec. 7. 14:21
 4/18 anonim ***** válasza:
80%
:D így van ez, ahogy a 3-as mondja: a milliárdosok is 324 év becsületes, szorgalmas munkával teremtették meg a mesés vagyonukat.
2015. dec. 7. 14:24
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

2-es, azt ne mondd hogy az semmi. :)

Felénk egy puci telek kint a világ végén is (városhatáron kívül) minimum 4-5 millió és még csak a gázcsonk sincs bent, és nem is nagy.

2015. dec. 7. 14:29
 6/18 anonim ***** válasza:
92%

kettes, bocs, ezen felröhögtem... azért egy telek az nagyon nem semmi ;)

kérdező: igen, akik " segitség nélkül " mindent megtesznek, csak egyszerűen nem fogják fel a saját hátterüket, mint pl a kettes válaszoló.

2015. dec. 7. 14:36
 7/18 anonim ***** válasza:
21%
Értelmezés...nem azt mondtam h sehogy...azt mondtam hogy az építkezésben...és szerinted az építkezés legálisan lefolytatva mennyi? Mert az 3szorosa a teleknek minimum...elárulom azt is előeremtettem volna segítség nélkül;)
2015. dec. 7. 14:37
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Az esetek többségében igen, vagy a szülők segítettek, vagy vagy örököltek, vagy esetleg a párjuk már rendelkezett ezekkel a javakkal (mert mondjuk idősebb, vagy őt támogatták a szülők). Persze akad olyan, aki tényleg saját maga rakta össze mindezt, de szerintem az nagyon ritka.
2015. dec. 7. 14:39
 9/18 anonim ***** válasza:
83%

Nekem 22 évesen vett egy lakást.

Magamnak hogy vettem volna? Pár éve dolgoztam, Anyukám meg egész addigi életében. Pályakezdő voltam, ő meg a területén elismert szakember, 5x annyit keresett, mint én.

2015. dec. 7. 14:52
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Az esetek nagy %-ban igen, őket segítették a szüleik. De szerintem ez egy jó dolog. Azért vállaljuk a gyereket, hogy megadjunk neki mindent, amit csak tudunk, nem csak vajas kenyeret meg hideg vizet..

Engem is támogattak a szüleim, kaptam tőlük egy másfél szobás lakást még anno, amikro 25 lettem. A lányom 15, a fiam 13, de már születésüktől kezdve gyűjtünk a tanulmányikra és a majdani lakásukra. Szeretném, ha legalább ennyi meglenne a gyerekeimnek, amikor elkezdik a nagybetűs, felnőtt ÉLETet.

2015. dec. 7. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!