Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Koltoznél így a szuleidhez...

Koltoznél így a szuleidhez ideiglenesen?

Figyelt kérdés

Akkor van esélyünk hitelt fölvenni, ha kb. 3 évre a szuleimhez költözünk (ház felső emelete), és addig félre teszünk.

Férjemmel 35 fölött vagyunk, évtizedek óta albérletben éltünk. Most gyereket várunk, es szeretnénk sajátba menni. Ha albérletben maradunk, dupla annyi, míg az önrészt össze gyűjtjük. Ha költözünk, holnapig jelezni kell a tulajnak.

A szüleim hiper jofejek, de napok óta nem alszom, tok ideges vagyok. Utalok költözni, ráadásul nem vagyok nagyon szociális, felek, hogy en nem jól viselném.

De lehet, hogy három ev múlva meg vernem a fejem a falba, hogy ha kibírtam volna ezt az időt, mar költözhetnenk a sajátba.

Viszont a butoraink nem tudom, hova férnenek, a család nagy, tuti lenne átjárás nálunk időnként.

Eléggé nem jól vagyok. Mit döntenétek?

2015. dec. 6. 15:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Mis is tervezzük a hazaköltözést, ha jön a gyerek, mert mind a két nagymama ráér majd illetve több pénzt tudunk majd beletolni a hitelbe.

Szerintem jó ölet, ha jó a kapcsolat.

2015. dec. 6. 15:58
 2/19 anonim válasza:
Nekem nem lenne kérdés, szülőkhöz költöznék ideiglenesen. Főleg, hogy azt írod, jó fejek. Akkor pedig a megszokott szintű családi vitákon túl minden probléma is megoldható. Főleg, hogy gyerkőc jön. A szülők is sokat tudnak segíteni, és biztos örülnek is majd hogy közel a kis unoka. Nem beszélve a "mellékes" anyagiakról, gyorsabban lehet utána saját otthon.
2015. dec. 6. 16:07
 3/19 anonim ***** válasza:
Három év nem sok, és ha tényleg jófejek, akkor nem fogtok egymás agyára menni. Költözzetek!
2015. dec. 6. 16:28
 4/19 anonim ***** válasza:
72%
Költöznék. Bár kicsit előregondolkoztam volna és évtizedekkel ezelőtt költöztem volna vissza és gyűjtöttem volna a házra, így most már a saját otthonba születhetne a baba.
2015. dec. 6. 16:31
 5/19 anonim ***** válasza:
Ha jó a kapcsolatom velük. Én élt 2 hónap poklot velük,sajnos.
2015. dec. 6. 16:34
 6/19 A kérdező kommentje:

Meglepő válaszok, pont az ellenkezőjére számítottam. Köszönöm.

4-esnek, csak mondom, hogy az ilyen " tanács" tok fölösleges. Oka volt, hogy eddig nem mentem haza. Hosszú, es nem is tartozik ide.

2015. dec. 6. 16:50
 7/19 anonim ***** válasza:
Jobban fizető munka, több munka, költözni oda, ahol ezek vannak. Külföld?
2015. dec. 6. 17:09
 8/19 anonim ***** válasza:

35 év felett már nem olyan könnyű alkalmazkodni, elfogadni a tanácsokat, főleg, ha évtizedekig csak kettesben éltetek.

Ha nem vagy nagyon szociális, akkor nem lesz túl könnyű.

Jó fejek. Most, messziről. Lehet, azok is maradnak, de azért gondolj bele, Te a gyerekük vagy, és esetleg úgy is kezelnek. (mindegy a korod).

Átjárás? Jönnek a rokonok, csak 10 percre ugranak be, pont nem alkalmas időpontban.

Nem költöznék.

Ti így vagytok egy család, főleg ha megérkezik a pici is.

Nem alkalmazkodnék, borítanám fel az eddigi életemet a pénz miatt. Tudom, fontos. De nem mindenáron.

2015. dec. 6. 17:14
 9/19 A kérdező kommentje:

Nem messziről jofejek a szüleim.

Az a típus vagyok, aki egyedül lakott a hegyoldalban, szomszéd nélkül, es az volt az ideális. Most pl.ikerhazban, nekem mar az is nyomasztó.

Szoval magamtól tartok kicsit. 😳

2015. dec. 6. 17:26
 10/19 anonim ***** válasza:
90%

Ha a hegyoldal volt az ideális, akkor inkább ne menj, mert nem bírnád a "tömeget".

Tanyán, vagy világítótoronyban laknék legszívesebben.

Falun élek, de két nap Pest után úgy húzok haza, mint a vadliba. Idegroncs leszek a sok embertől.

Nem vagyunk egyformák.

2015. dec. 6. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!