Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan ember, aki...

Létezik olyan ember, aki egész életében képtelen tartós kapcsolatot kialakítani, fenntartani?

Figyelt kérdés
Magyarán teljesen alkalmatlan a tartós párkapcsolatra,s ez így van mind kamaszkorában,mind pedig élete utolsó hányadában?Aki szimplán képtelen rá,hogy megossza valakivel az életét?
2010. márc. 22. 11:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Vagy nem is kezd kapcsolatba (nem tud, vagy nem akar), vagy van kapcsolata, de szar, csak egyikük sem mer kilépni belőle.

És ha kifogtál egy ilyet, kár reménykedni, hogy majd megváltozik. Nem fog. Vagy elfogadod olyannak, amilyen és nem várod el, hogy megváltozzon(ugyebár ez a szeretet), vagy lelépsz, mert nem szereted. És egyikőtöknek sem kell olyannal élni, akit nem szeret.

2010. márc. 22. 16:02
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Aha,van aki nem akar megállapodni,de van hogy lelki oka van.
2010. márc. 22. 16:56
 13/16 anonim ***** válasza:

Van ilyen ismerősöm. Akár irigyelhettem volna kamaszként, amikor relatíve jó nők hadát tudhatta magáénak (álmodik a nyomor), de sok évvel később sem állapodott meg. Ez nem feltétlenül hiba, de nála inkább az a helyzet, hogy a különféle emberek (nők) jelleméből, külsejéből kívánatos elegyet próbálja fellelni egyetlenben, ami persze irreális. Ezért persze nem kell senkit elítélni, nem lesz attól senki különb, hogy tartós kapcsolatban él.

Van az említetthez hasonló rokonom, csak nőben. Képtelen lett volna tartós kapcsolatra, jelenleg a kora és a kapuzárási pánikból is összehozott gyermeke az, aki benne tartja a kapcsolatában, egyszerűen nem érett a gondolkodása a szükséges felelősség vállalásához, ami két ember párrá társulásához szükséges.

2010. márc. 24. 14:02
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
igen én,barátok,párkapcsolat terén is
2010. márc. 24. 16:40
 15/16 Esprimo Mobile válasza:
Csunya, alacsony, szegény pasi vagyok. Voltak tartóskapcsolataim ebböl 2 mások által is álomszép lányokkal. Persze én dila fülig szerelmes lettem beléjük. Pedig csak azért voltak velem mert sujos lelki traumájuk volt, és épp kapora jött egy önálló , kedves dolgos vicces pasi akire számithat, elviszi öt szórakozni ,öreg mz-jével kirándulgatni, benne van a romantikába. Szerettek is engem csak nem igazi szerelemmel. 1-1,5-év után felépültek lelkileg. És nyitottabá váltak az ojan udvarlók felé akikkel külsöben nem versenyezhetek (jóformán senkivelsem). És elvesztettem öket. Nekik is fájt mert szerettek, de elsö a szerelem aki egy uj csàbito. Sosem voltam hütlen, alkalmi kapcsolatok nem az én stilusom. Most ott tartok hogy: Probáltam öngyilkos lenni nemjött össze. Ismerkedni nincs kedvem 3-éve, anyira hiányzik volt párom. Eladom az mz-ts-em és próbálok spórolni egy megbizható használt yahama ybr-re, mert elegem van az út széli tanakodásokal és javitásokkal szinesitett motorozgatásból (volt ojan barátnöm aki már szónélkül segédasziszgen .
2014. jan. 8. 13:02
 16/16 Esprimo Mobile válasza:
(Bocs telorol bénázok, fojt: ) segédaszisztensként szó nélkül vette elö a multimétert, szerszámokat, ugy tudta hogy no para, pót alkatrész kupac szerszámok a hátsódobozba, az mz vezérhíme meg sötét országut szélen is gyorsan operál. De uttóbbi barátnöm ugy betojt az ien eseményektöl hogy egy idö után csak városban merte beválalni a taxim. Azért nem merek isnerkedni mert én a halált is sokkal jobnak tartom anál a csalodásnál amit átéltem volt menyaszonyomal. Nem látom értelmét az életnek, depreszios lettem, elvesztettem a humorom, a hitemet a párkapcsolatban és ugy érzem ha ujra próbálom hiába pedálozok, ugysem tart ki nelletem senki mert rosz testbe sorsolta a isors a lelkem. Nemakarom ujra átélni ezt a fájdalmat . Hozám illö csunya lány párom is volt de nagyon más volt a gondolkodásunk is és a külseje miatt is nem tudtam öt igazán szeretni.Szóval énsem vagyok különb mint azok a lányok akik lenéznek a külsöm miatt. De nem nézek le senkit a külseje miatt. Mindenki nyuszit akar fogni csak van aki csali eleséget és puskát kap a sorstól, van akinek a fa husángot is magának kell megkeresnie hogy ne pusztakézel kergesse a nyulat. Ez az élet legnagyobb átka ,nade a puskás vadász azthiszi azért sikeresebb mert ö jobb és megérdemli, és sajnos még a nyulak is hisznek ebben pedig nem feltétlen.
2014. jan. 8. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!