Mitévő legyek, felhívjam a férjem a gyerekünk miatt?
A férjem elment tegnap elment pasis hétvégére.
Délután ahogy mentünk a kislányommal boltba elestem, a kórházba töltöttük az éjszakát. Eltörött a bokám.
Ma délutánig egy barátnőm eltudott jönni segíteni nekem, de a többi nap kilőve.
Sajnos a szüleim az ország másik felébe laknak és semmi segítségem nincs.
2 éves a kislány, egyedül nem is tudja még ellátni magát.
A férjemet nem hívtam még fel... Ugye nem leszek gonosz ha hazahívom őt?
Olyan lelkiismeret furdalásom van emiatt.
Biztos gonosz meg önző vagyok, de előbb hívtam volna. Egy 2 éves gyerek még elég kicsi ahhoz, hogy törött bokával ne tudd rendesen ellátni. Pelenkázni kell, etetni, fürdetni, a mozgásigénye miatt nem lehet napokig lekötni úgy, hogy te közben pihenteted a lábad.
Nekem valószínűleg ilyen esetben lenne segítségem, de akkor is felhívnám a férjem, hogy "tájékoztassam". Meg gondolom egyébként is beszélnétek, megkérdezi hogy mi a helyzet - mit válaszolsz?
Szerintem egy normális családban teljesen evidens, hogy ilyen helyzetben a férj hazajön és senki sem lesz gonosz emiatt.
Sőt, szerintem sértő, ha annyira nem bízik meg az egyik a másikban, hogy ilyen súlyú esetet nem jelez azonnal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!