Terhesség fiatalon. Minden rendben lesz? Felkészülni rá.
A napokban csináltam egy terhességi tesztet ami pozitív lett. Jelenleg 17 éves vagyok. A párom 20. 5 éve vagyunk együtt. Mire megszületne a pici betölteném én is bőven a 18-at. 2 éve dolgozok ugyanazon a munkahelyen (nem diákmunka), és esti suliba járok. A párommal gyűjtögettük (ő is dolgozik) és tavasszal kezdünk el építkezni.
Úgy érzem teljes mértékben fel vagyok készülve az anyaságra (kisbabák vesznek körül). Ami határozottan megrémít az a szüleim és a szülés. Szerintem a szüleim nem fogadnák jól a terhességem... El sem merem mondani nekik.
Mindenhol azt olvasom az interneten, hogy felelőtlenség korán szülni miből tartjuk el stb. de amint leírtam ez nálam nem probléma.
A párom 100%osan mellettem áll és biztosan megtartom csak félek a szüleimtől, szüléstől... Valahogy az ilyenre fel lehet készülni lelkileg?
13: Azért, mert számodra ez a normális, az nem azt jelenti, hogy ez egy szabály, amit mindenkinek követni kell.
Miért kéne kibulizni magad? Más dolgok is léteznek az életben és sok mindent lehet gyerek mellett is csinálni. Tanulni is, utazni is, dolgozni is, szórakozni is. Nem szűnik meg az élet a gyerekvállalással.
Anyukám 16 volt, amikor születtem. Nem cigány! És normális ember lett belőlem, diplomával, nyelvvizsgákkal, jó munkával, jó keresettel.
Engem se a szülők nyakára szültek, albérletben éltünk, eleinte, aztán saját lakás. Anyukám a születésem után folytatta a tanulmányait estin és mellette dolgozott.
szerintem is 16-17 évesen az lett volna a normális, hogy suliba jársz nappalin,nem heti 72 órát robotolni.főleg ha nem is azèrt tetted ezt mert nèlkülöztetek otthon.
amúgy a kamud ott bukott meg,hogy alltolag most is dolgozol.közben itt írogatsz
Azt ne mondd, hogy ez a normális, hogy nem az iskolában töltöd a napjaid hanem dolgozol.
De gondolom 14 évesen izzott a segged és odaköltöztél a pasidhoz és dolgoznod kellett, most meg becsúszott a gyerek.
Ha jó kapcsolatod lenne a szüleiddel nem fosnál nekik elmondani.
Gondolom nem fognak megdicsérni, hogy csupasz seggre bekaptad a legyet.
Ha csak azért szülöd meg, mert az abortusz csúnya dolog, akkor zéró felelősségtudatod van. Mert azt jelenti, hogy az utcára is megszülnéd. Nem látod objektíven.
Szerintem elbaaszod az életed - sőt, múlt idő, már el van cseszve - de pont ez az: a te életed.
Hogy érettségizel, ha bszol bemenni a suliba?
Egyébként pár napja még nem volt munkád, se semmid...
Szóval minden nap 9-21-ig dolgozol, amikor nem (szerdán), akkor iskolában vagy (14-20ig).
Hogyne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!