Egy csak nekem furcsa vagy tényleg nincsen rendben?
A barátom, a nővére és én a mai napon együtt voltunk ügyeket intézni a belvároban. Hirtelen a barátom nővére összefutott a volt egyetemi tanárával (2.diplomás a nővér ) az utcán. Elkezdett beszélgetni vele tölünk 5 méterre, majd mikor visszajött fülig érő szájjal azt mondta hogy segít a férfinek a bankban elintézni a dolgait utána pedig beülnek egy kávéra.
A nővére múlt héten ment férjhez a barátjához akivel 14 éve vannak együtt.
A férje nem egyetemi tanár sőt nincs olyan megjelenése mint akivel ma összefutott. Nem tartom korrektnek ezt a fajta viselkedést, de a barátom csak célzott rá hogy ezt azért nem kellene.
Fordított esetben ha én ilyet tennék, biztos vagyok benne hogy elmondana mindennek a barátom egész családja. Ellentétben a nővér buksiját meg is simogatják otthon ha sikerül összejönnie az egyetemi tanárral és kirúgja a férjét akit nem tartanak semmire.
Lehet hogy teljesen természetes csak nekem furcsa, de ismétlem ha én ilyet csinálnék (nem is vagyunk házasok) olyat kapnék amit nem raknék ki az ablakba!
Mindevvel csak azt akarom mondani hogy az én szememben a tűt is meglátják míg a sajátjukban a gerendát nem veszik észre.
Igazából nem érdekel mit csinál a nővére, tőlem elválhat holnap is. Rám már annyiszor tett bántó megjegyzést hogy igazán jó érzés volt látni hogy ő is pirosban sántikál a saját mércéjük szerint.
Nagyon rossz oldalról közelíted meg a problémát.
Ha a sógornődet is tiltanák meg beszólogatnának neki, akkor sem lenne normális az, amit veled csinálnak. Nem az a probléma, hogy ha nekem nem lehet, neki miért, hanem hogy miért tűröd el felnőttként ezt a bánásmódot?
Nem vagy házas, ez a legjobb hír, el sem kell válnod, csak megmondod neki, hogy bocs, ez nem fog menni, szia.
"Mindevvel csak azt akarom mondani hogy az én szememben a tűt is meglátják míg a sajátjukban a gerendát nem veszik észre. "
És te ennek a két idiótának akarsz megfelelni? Ez nem kapcsolat. És igazuk van azoknak, akik azt írják, hogy rossz a látásmódod. Nem annak kellene örülni, hogy na tessék, a nővére sem tökéletes, hanem elküldeni őket a búsba a következő ilyen megjegyzésnél.
Ez nem normális párkapcsolat. Egy normális párkapcsolatban kiállok a párom mellett, büszke vagyok rá, nem alázom ilyen hülyeségek miatt, hogy sálat tesz-e a nyakára. De te tudod, a te életed.
"Rám már annyiszor tett bántó megjegyzést hogy igazán jó érzés volt látni hogy ő is pirosban sántikál a saját mércéjük szerint."
Az a baj, hogy ahelyett hogy kiállnál magadért, és lelépnél, lesüllyedsz z ő szintjükre és ugyanazt teszed amit ők...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!