Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy csak nekem furcsa vagy...

Egy csak nekem furcsa vagy tényleg nincsen rendben?

Figyelt kérdés

A barátom, a nővére és én a mai napon együtt voltunk ügyeket intézni a belvároban. Hirtelen a barátom nővére összefutott a volt egyetemi tanárával (2.diplomás a nővér ) az utcán. Elkezdett beszélgetni vele tölünk 5 méterre, majd mikor visszajött fülig érő szájjal azt mondta hogy segít a férfinek a bankban elintézni a dolgait utána pedig beülnek egy kávéra.

A nővére múlt héten ment férjhez a barátjához akivel 14 éve vannak együtt.

A férje nem egyetemi tanár sőt nincs olyan megjelenése mint akivel ma összefutott. Nem tartom korrektnek ezt a fajta viselkedést, de a barátom csak célzott rá hogy ezt azért nem kellene.

Fordított esetben ha én ilyet tennék, biztos vagyok benne hogy elmondana mindennek a barátom egész családja. Ellentétben a nővér buksiját meg is simogatják otthon ha sikerül összejönnie az egyetemi tanárral és kirúgja a férjét akit nem tartanak semmire.

Lehet hogy teljesen természetes csak nekem furcsa, de ismétlem ha én ilyet csinálnék (nem is vagyunk házasok) olyat kapnék amit nem raknék ki az ablakba!

2015. nov. 30. 14:19
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Én 26 éves vagyok, a barátom 36, a nővére pedig 42.

Nekem már többszőr tettek megjegyzést ők ketten kisebb dolgok miatt.

2015. nov. 30. 14:58
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer volt féltékeny pasim, meg annak a családja. Abból balhé volt, ha beültem egyedül a mekibe egy kólára, mert biztosan fel akarok szedni valakit éppen.

Szerintem szakadj le a sógornőd életéről. Ha ott akarja hagyni a férjét, nélküled is megteszi. De ha esze ágában sincsen, sok kellemetlenségtől megkímélnéd mindannyiótokat, ha nem kombinálnál feleslegesen.

2015. nov. 30. 15:02
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Sosem ertettem ezt a felfogast, hogy a kapcsolatban egybol felkerul a poraz, ellenkezo nemuvel mar szoba se allhat az ember kombinalas nelkul.

Te tudod, hogy van-e szukseged szemelyes terre.. Ha nincs, akkor semmi problema, ugyanis ilyen kozegben nem is lesz. Ha meg amugy lenne, ennek ellenere hagyod, hogy befolyasoljanak a megjegyzesek, akkor is csak magadra vess.

En nem tudnek igy elni, de az en vagyok. Nalunk az a termeszetes, hogy bizunk egymasban, nem kombinalunk, feltekenykedunk es nem akadunk ki piti dolgokon.. de kinek mi.

2015. nov. 30. 15:03
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Inkább azon gondolkodhatnál el, hogy a barátoddal és a családjával minden rendben van-e. Én sohasem voltam egy társasági ember, de szerintem sincs abban semmi, hogy elbeszélget egy régi ismerőssel, ha nem egyenesen alapvető udvariasság.
2015. nov. 30. 15:18
 15/29 A kérdező kommentje:
Pont arra akarok kilyukadni hogy ha a nővére vagy ő beszélget el akkor az természetes. De ha én lettem volna a nővére helyében én kaptam volna hideget-meleget de legjobb esetben is citromba harapott pofát vágtak volna. Biztosan megakarom csalni. Nyáron a fehér felső és farmer pároshoz a nyakamba dobtam egy vékony sálat. Amikor megláttak kigúnyoltak hogy minek ez a sál a nyakamba és biztos fel akarom magamra hívni a figyelmet.
2015. nov. 30. 15:23
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Jézus! Tényleg az a probléma, hogy a barátod nővére egy jó ismerőssel beült kávézni valahová, illetve felajánlotta a segítségét? Nem normális dolog ilyenből azt a következtetést leszűrni, hogy az illető megcsalja a férjét. Az sem normális, ha te ettől kisebb dologért már kaptál hideget-meleget....
2015. nov. 30. 15:25
 17/29 anonim ***** válasza:
83%

"Emiatt és a hirtelen öröméből gondolom hogy "esélyes" hogy lecserélné a férjét az egyetemi tanárra ha összejönne és megtehetné."

Szerintem egy kicsit elhamarkodott következtetéseket vontál le, ha azt gondolod, hogy valaki egy 14 éves kapcsolatban meggondolatlanul, hirtelen felindulásból megy hozzá valakihez, és ha alkalom adódik - adott esetben egy héttel az esküvőjük után egy kávézás kapcsán - egyből "le is cserélné".

"Én nem szoktam férfi ismerősőkkel kávézgatni."

Ezzel nincs semmi baj, de aki megteszi, arról szerintem azért ne feltételezd kapásból, hogy olyan motivációból teszi, ami te mögötte sejtesz."

2015. nov. 30. 15:26
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen féltékeny a párod és annak családja, akkor miért vagy te ott? Ugye azért azt érzed, hogy ez nem normális dolog?
2015. nov. 30. 15:28
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Nos, ebben az esetben visszatérnék 12. számú hozzászólásomhoz, VOLT egyszer egy féltékeny pasim, és annak a családja...

Az ilyet ott kell hagyni a bánatos csába, mert olyan szinten kicsinálják az önbecsülésed, meg az önbizalmadat, hogy a végén már elfingani se mered magad az engedélyük nélkül. -_-

2015. nov. 30. 15:43
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Illetve már most is látszik, hogy rájuk ragadt a paranoiád, és pitiáner ügyeken kattogsz, hogy nem normális a sógornőd viselkedése. De, az. Ha te tennéd ugyanezt, az is normális lenne.
2015. nov. 30. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!