Milyen következménnyel jár?
Kedves válaszadók!Nem nyüg nekem a gyerek nem unom az ápolását nekem is van egy 7 éves fiam most 35 hetes terhes vagyok.A legközelebbi kórházba hozzánk nem feküdhet be apuka a gyerekkel.Az orvos azért javasolta a kórházi elhelyezést mert idén nyáron anyuka nem vitte vissza az éves kontrollra a kislányt és reménykedett benne hogy így megoldható lesz az ellenőrzés.A kislány ragaszkodik hozzánk az ovis csaladi képen anya szerepben engem rajzolt le nem az édesanyját.Én is dolgoztam feküdtem be a fiammal a kórházba nem érdekelt akkor per pillanat hogy kirughatnak az volt a lényeg számomra hogy melette legyek
Köszönöm a válaszokat.
A legközelebbi kórházba hozzánk nem feküdhet be apuka a gyerekkel.
Ez mondjuk úgy baromság, ahogy van. 18 év alatt az egyik szülő a gyerek mellett lehet éjjel nappal, nemre való tekintet nélkül.
"(4) A kiskorú betegnek joga van arra, hogy szülője, törvényes képviselője, illetőleg az általa vagy törvényes képviselője által megjelölt személy mellette tartózkodjon."
Ha magatokhoz akarjátok venni a kislányt (gondolom, ez lenne a cél), akkor indítsatok eljárást a bíróságon, kérve a gyermekelhelyezés megváltoztatását. Az eljárás során mindazzal lehet érvelni, amit leírtál, ha a kicsi is jobban érzi magát nálatok, jobb körülményeket tudtok biztosítani a számára (felügyelet stb.) akkor valószínűleg sikerrel jártok, mert ez a gyermek érdeke is.
A vashiány ellenőrző vizsgálatai nem igényelnek kórházi ápolást, egy szimpla vérvételről és fizikális vizsgálatról beszélünk, ambulanter elvégezhető.
Örülök, hogy a kislány már jól van az antibiotikumnak köszönhetően.:-)
Nem jós vagyok, hanem magam is orvos, ha az eddigi válaszaimból nem jött le.
Az, hogy egyesek tényszerű válaszokat lepontoznak, őket minősíti.
Egyébként igen, őszintén örülök - annak, hogy a kislány jól van. Átéltem hasonlót a legkisebb gyerekemmel, három napig nem voltak jellegzetes tünetek a manduláján, csak szinte csillapíthatatlan, magas láz és elesettség - borzasztó látni, amikor egy életvidám, örökmozgó kisgyerek csak gunnyaszt és szenved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!