Ha törlöm magam facebookról milyen "következménnyel" jár? (admin jogosultság elvesztése stb. )
Figyelt kérdés
Új facebook profilt szeretnék csinálni és pár dologra kíváncsi vagyok,konkrét választ eddig nem nagyon találtam.
Van egy általam létrehozott oldal,ott felveszem az új profilt adminnak akkor megszűnik/nem,ha törlöm magam? Csoport ügyben ugyan ez érdekel. Felraktam egy képet és megjelöltem valakit rajta,akkor az megmarad vagy eltűnik minden a képpel együtt? Bárhova írtam hozzászólást/valakinek üzenetet mi marad meg belőle? Remélem valaki tud válaszokat adni fontos lenne ;) köszi!
2015. szept. 29. 21:04
1/2 anonim válasza:
Üzenetek, képek, és minden a Te személyes profilodhoz tartozó dolog, ezáltal a csoportok/oldalak admin jogosultsága is megszűnik létezni, ám ha átadod másik felhasználóra a jogosultságokat, azzal ugyanúgy tudod kezelni, maga az oldal/csoport nem szűnik meg.
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat! Még annyi hogy azt nem tudod,hogy ugye van ez a limit azt hiszem 50 fő ismerős jelölésnél. Hogy ha valaki közben visszajelöl akkor tudok megint több ismerőst jelőlni vagy ez az 50 fő/napra vonatkozik?
2015. okt. 2. 08:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!