Ebbe már belefáradtam. Teljesen elvagyok keseredve. Miért csinálja ezt a saját apám és anyám? Mit tegyek?
most jutottam el arra a szintre, h nemértem az őseim viselkedését.
17 éves lány vagyok, a barátom 19. 5 hónapja járunk együtt, nagyon nagy a szerelem.
majdnem minden délután találkozunk de csak 1 órára, a legális találka napunk szerda és szombat. de szombaton is csak 6 ig maradhatok, amit már szintén unok, mert 6 kor nemis sötétedik.
ismerik a szüleim... de engem folyto cseszegetnek.
anyám mindig mondja, hogy neki nincs baja a pasimmal, de túl sokat vagyok vele... meg ilyenek. pedig jól tanulok, 4es 5ösöket hozok stb.
apám meg mindennek elhordja amikor nincs nálunk, leb*zizza, meg ilyeneket mondd, h ny*lja ki a se**ét... eléggé bánt
azt mondanom sem kell, hogy nem aludhat itt, és én sem ott.
ha itt aludna akkoris csak külön szobába... és apám azt fújja, hogy én terhes leszek megilyenek, és ezért nem akarja, h együtt aludjunk.
egy darabig elmegy amit apámék csinálnak, de már unom, nem birom. és a barátom is látja, h kivagyok bukva.
apám ugy beszél velem, mint a kutyával, ha otthon vagyok az a baja, ha nem akkor az, ha beszélek vele akkor azért ordit, ha nem akkor azért.
és őis azt mondja, hogy nincs baja a barátommal.
annyira szeretnék már boldog lenni, de folyton csesztetnek. apám most hogy elmúltam 17, most fenyeget azzal, hogy ő engem megver és felpofoz, meg hogy a manetők túlórázni fognak rajtam, meg ilyen duma.
meg folyton mondja, hogy sírok, mint a fürdős k*rva...
nagyon elegem van már belőlük, anyám meg semmit sem csinál, amikor megkérdezem, hogy mibaja nem tud mit mondani, komolyan, most utál a saját apám...?
a poén az,hogy anyámnak nem is volt baja vele eleinte,csak akkor mikor a család beoltogatta(300kmről jöttek ide...),hogy én egy kis hülye vagyok. teljesen ledegradáltak,mintha egy olyan ember lennék,aki jajjszegény nem tudja micsinál,hülye a szentem,majd kinövi. na mindezt üvöltve. apám nem velünk él(hála az égnek!ő volt az aki csontrészegen napi szinten vert össze és kiskoromtól lelkileg is bántott) hanem az ország másik végében. ő is idejött és megtámadta páromat.
anyám tényleg még örült is az elején,hogy boldog vagyok,aztán feljelentett meg hasonlók,de nem tehetett semmit.
végül eljöttem,15,5 éves koromban. anyám sose volt 100as,de egy ideje akkormár internetfüggő volt,tehát neki még a szar is büdös volt ha nem netezhetett.
na úgy 3-4 hónapja megint jó a viszonyunk, kiderült,hogy csak együtt élve nem értjük meg egymást. azóta ha valami van lehet rá számítani,de nincs az a pénz,hogy oda visszamenjek.
egyébként én komárom megyei vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!