Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valóban sokat költök eltartott...

Valóban sokat költök eltartottként?

Figyelt kérdés

Sampon: 600Ft (3hó)

Balzsam: 1000Ft (3hó)

Pakolás: 2000Ft (4hó)

Hővédő: 1200Ft (4hó)

Hajvégápoló: 1500Ft (6hó)

Tusfürdő: 300Ft (1hó)

Testradír: 1500Ft (3hó)

Testápoló: 6000Ft (3hó)

Arclemosó: 1200Ft (3hó)

Arckrém: 2000Ft (6hó)

Dezodor: 600Ft (4hó)

Ajakápoló: 1200Ft (1év)

BB krém: 3000Ft (1év)

Korrektor: 1000Ft (1év)

Szempillaspirál: 3000Ft (6hó)

Ez olyan 5-7000Ft/hó. Sajnos épp nincs munkám, a párom pedig minimálbér körül kap

Valóban sokat költök?

2015. nov. 23. 18:19
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
5%

Hővédő nekem a hajszárítómhoz is kell.

Vagy szárítom a hajam fél órán át normál erősségen - és még így is nedves marad - vagy turbón 5 percig, de az olyan erős, hogy kell hozzá hővédő.

Ha meg olyan a haja, hogy balzsam nélkül szénaboglya, az állásinterjún ápolatlanság is lehet.

2015. nov. 23. 22:47
 32/38 anonim ***** válasza:
0%
Keress egy másik férfit akinek több pénze van ha az igényeidből nem szeretnél leadni és nem találsz másik állást rövid időn belül. De a qnál is fizetni kell egy menetért, nincs ingyen a hancurozás.
2015. nov. 24. 00:07
 33/38 anonim ***** válasza:
Ha most vesztetted a munkád, akkor még kell, hogy legyen a fizetésedből, plusz jogosult lehetsz támogatásokra.
2015. nov. 24. 10:17
 34/38 A kérdező kommentje:
2 hónapnyi tartalékom van még, de az kell a lakásra meg a kajára.
2015. nov. 24. 10:20
 35/38 anonim ***** válasza:
77%

Azért nem kéne lehurrogni a kérdezőt, és Mindenre azt mondani, hogy felesleges. Honnan tudjátok pl hogy hővédő nélkül mennyire bírja a haja a szárítást?

Ráadásul írta, hogy 2 hete vesztette el a munkáját, tehát nem "élősködik" hónapok óta a férjén.

Viszont ha hó végén már alig jöttök ki a pénzből, akkor nyilván inkább a testápolót és a hajpakolást célszerű mellőzni, mint az ételt, villanyt és vizet.

Viszont mi nem tudhatjuk, hogy hogyan osztják be a pénzüket, úgyhogy nem kéne ítélkezni. És persze azt se felejtsük el, hogy van aki ennek a pénznek többszörösét költi cigarettára ugyanennyi jövedelem mellett.

2015. nov. 24. 10:22
 36/38 anonim ***** válasza:
Jajj, Te vagy az, akit a kedves párja múlt héten kirúgatott, mert felhívta a főnöködet, hogy sokat dolgoztat? Neki is 2 havi tartaléka van ha jól emlékszem... Hát ha ezek után még ő áll neki 1 hét munkanélküliség után pattogni, hogy drága a sampon, akkor fogd a 6000ft-os testápolót és borítsd a nyakába:)
2015. nov. 24. 19:03
 37/38 anonim ***** válasza:
Szerintem ezek egy része alapdolog, az ápoltsághoz szükségesek, viszont egy testápolóért 6000 ft szerintem nagyon sok, mondom ezt úgy, hogy nagyon bőven nem egy minimálbérből élünk. A balzsam, pakolás, hővédő pedig teljesen feleslegesek, kb. semmit nem használnak. Nekem nagyon dús, fenékig érő hajam van, pedig rendszeresen használok hajformázóeszközöket, úgy, hogy a felsorolt cuccokat nem használom és nincs semmi baja.
2015. nov. 25. 13:56
 38/38 anonim ***** válasza:

eltartottként szerintem sok

de ha párod fizeti, akkor megérdemli...

2015. nov. 28. 18:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!