Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, ha irigy vagyok a...

Normális, ha irigy vagyok a tehetősebb családokra?

Figyelt kérdés

Szegény családból származom. Most se vagyunk eleresztve, mert a párom diák, hiába dolgozik, jóval a minimálbér alatt kap így is. Nekem volt teljes állásom, de a párom valamiben nem értett egyet a főnökömmel, ennek hangot is adott, engem meg kirúgtak.

Szóval, most már az én fizum sincs. Nem dolgoztam annyit, hogy bármilyen támogatásra jogosult legyek (itt külföldön 1 év ledolgozott kell hozzá, nekem még nem volt meg, mert előtte nem teljes állásban dolgoztam).

Az utolsó fizumból 2 havi lakbér és 2 havi étel jön ki, tehát 2 hónapom van munkát találni.

Tegnap a párom az egyik lány barátjával beszélgetett. A csaj meg megmondta, nem igaz, hogy olyan nehéz lehet munkát találni, hogy hónapokban gondolkodunk. Ő még igazából sosem dolgozott, mert eltartja a férje, szóval nem igazán lehet képben.

Eddig is irigykedtem, hogy nekik meg se kottyan, ha ő 10 ezrekért (Ft-ben) vesz valami rúzst vagy egyéb csecsebecsét, de amikor tegnap kiszámoltam, hogy az én havi átlag kiadásom 20€ (5000Ft), ami azt jelenti, hogy van, hogy egész hónapban semmi, van, hogy valami 3-4€-ért...szóval nem rendszeresen 20€, és ebből valahogy le kell faragni, amég munkanélküliként otthon meresztem a hátsóm, rendesen elkeseredtem az irigységtől.

Ez normális?

2015. nov. 23. 10:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
80%

Az irigység semmire sem jó, csak elhiszed, hogy mások mindent megkapnak, te meg hiába teszel meg bármit soha nem leszel az ő szintjükön.

Különben is rossz emberre vagy irigy, szerinted egy otthon ülő, férjétől függő nő mennyire irigységre méltó? Ha valami történik a kapcsolatban ott van egyedül, munka minden nélkül..

Inkább próbálj meg magadra figyelni, építeni a karrieredet. Legyenek céljaid, küzdj keményen ez a siker titka nem az irigység.

2015. nov. 23. 13:52
 12/12 anonim ***** válasza:
82%
Előbb még az volt a téma hogy jogos e hogy kirúgatott a párod, most meg már idegen lányokra fújsz mert nekik jól megy? Érdekes egy ember vagy...
2015. nov. 23. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!