Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Már nem is szeretnek?

Már nem is szeretnek?

Figyelt kérdés

Hülye voltam. Beláttam, megvolt a büntetésem de a szüleim kiraktak a házból. Nem akarják hogy velük éljek pedig most már tényleg nem csinálnék olyan dolgokat mint amilyeneket csináltam. A tesóm már próbálta rávenni őket de nem sikerült. Tudom, én basztam el az egészet megérdemeltem mindent meg is megbántam. Mivel tehetném jóvá? Egyáltalán szeretnek még? vagy csak haragszanak?

f\21

2010. márc. 20. 18:58
1 2
 1/12 anonim válasza:
persze hogy szeretnek, hiszen a gyerekük vagy. Igazából csak haragszanak, de azt nagyon. Ez idővel csökkenni fog, és biztosan hiányozni fogsz nekik. Várj egy kicsit, és utána próbálkozz, mondj el nekik mindent amit érzel, hogy mennyire megbántad, és mennyire szereted őket. Biztosan megenyhül a szivük :)
2010. márc. 20. 19:01
 2/12 anonim ***** válasza:
Biztos szeretnek hacsak nem valami nagyon durva dolgot csináltál, de gondolom azt szeretnék hogy mostmár lásd el magad.
2010. márc. 20. 19:01
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Mit csináltál? :)
2010. márc. 20. 19:08
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg várnod kéne egy kicsit,hogy a kedélyek csillapodjanak.Ha egy szülő tisztességgel felneveli a gyerekét,és ennek fejébe tiszteletlenséget kap,azon nagyon rosszul esik neki.Attól persze még a gyerekük maradsz,és a szeretet egy gyerek felé nem olyan ,hogy ma szeretlek,holnap meg már nem.Nyilván sok fájdalmat okoztál nekik,és azt meg kell emészteni.Az idő minden sebet begyógyít,ha el nem is felejtik a hibáidat,biztos megfognak bocsájtani.Bizonyítanod kell és meglátod minden rendbe fog jönni.Álljál meg a saját lábadon,mutasd meg nekik,hogy Te egy talpraesett srác vagy,és ne csinálj hülyeségeket,kerüld a rossz társaságot.A szülői szív mindig visszavárja gyermekét!
2010. márc. 20. 19:10
 5/12 A kérdező kommentje:

Azzal inkább nem dicsekednék voltak rendőrök is...amúgy már lassan 3 hónapja ennek az egésznek. Nem nagyon szólnak hozzám csak néha ha mondjuk az utcán találkozunk. Elvagyok én egyedül is szóval nem kell h együtt lakjunk csak így nem jó. A húgom még meg is hallgat, egyedül vele tudok beszélni. Azt mondta h rendesen kiakasztottam őket, amit már nagyon megbántam de nem hiszik el.

Hogyan bizonyítsak?

2010. márc. 20. 19:22
 6/12 anonim ***** válasza:
Azt tedd,amit elvarnak toled,és idovel megenyhulnek irantad!Bizonyits,bizonyits!En nem tudnam kirakni a gyerekemet,inkabb probalnék vigyazni ra,hogy tobbet ne forduljon elo,amit elkovettel!
2010. márc. 20. 19:33
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Értelmes, megtévedt embert látok benned. Aki ilyen tisztán látja az elkövetett hibát, képes is megjavulni. Ezt a szüleid is be fogják látni előbb-utóbb. Használd ki a hugoddal a kommunikációs lehetőséget, hiszen ő egy kapocs a szüleid és közötted.

Biztos, hogy szeretnek, emiatt ne aggódj. Az okozott bánat teszi őket elzárkozóvá, de ez lassan oldódni fog.A helyedben én leírnék nekik mindent. Biztos, hogy elolvassák és várnék.

2010. márc. 20. 19:37
 8/12 anonim ***** válasza:

Miért kellene a szüleiddel élni 21 évesen?

Tessék kivenni egy albérletet 3-4 fiúval/lánnyal közössen,sőt ha könnyen bevisznek a rosszba akkor lányokkal még jobb lenne,aztán bizonyítani,hogy megjavultál.

2010. márc. 20. 20:52
 9/12 anonim ***** válasza:

20.52 tanulj meg szöveget értelmezni és tovább látni az orrodnál. Nem otthon akar lakni, mert el van egyedül is, csak szar, hogy haragszanak rá.

Idővel megenyhülnek majd hidd el. Én is csináltam olyanokat, jobb nem gondolni rá. Igaz engem nem dobtak ki, de még 18 se voltam akkor. Aztán lecsengett a dolog, bár hosszú ideig tartott. Ráadásul mi össze voltunk zárva és körbebámultak egész nap. na az se volt jobb, sőt. A nagy-nagy balhék kiheveréséhez sok idő kell azért, na. Nálunk bele telt vagy egy évbe, mire normálizálódtak a dolgok. Már hat év telt el, de még mindig kínosan érzem magam a társaságukban, ha valami emlékeztet a AZOKRA a dolgokra. :) Szóval türelem.

2010. márc. 21. 01:00
 10/12 anonim ***** válasza:

"de a szüleim kiraktak a házból. Nem akarják hogy velük éljek pedig most már tényleg nem csinálnék olyan dolgokat mint amilyeneket csináltam. A tesóm már próbálta rávenni őket de nem sikerült."

Te ezt minek értelmezted hatalmas tudásoddal?Na ennyit a szövegértésedről.Egyébként Bunkóciában is szép nap volt?

2010. márc. 21. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!