Ti hogy viszonyulnátok ezek után a szülőkhöz?
A szüleid most szabad döntést adtak neked, éld az életed, szerintem nem szólnak bele, hogy a saját albérletedben mit csinálj... az, hogy a saját lakásukkal mit csinálnak, az ő dolguk, hogy ti a tiétekben mit, az meg a tiétek.
Szerintem ezzel semmi gond, ha nekem lenne lakásom, és a gyerekem olyan embert hozna oda, akitől féltem a tulajdonom (lehet, ők így vannak vele, hogy egy tanulatlan, szegény családból való egyént odaviszel) inkább döntenek úgy hogy utadra engednek, légy a saját lábadon, és kiadják másnak, akiben jobban megbíznak. Szerintem örülj, hogy el tudtak engedni, és éld boldogan az életed a pároddal.
A szüleimnek, mikor elköltöztem otthonról, még megvolt a belvárosi lakásuk.
Hogy őszinte legyek, eszem ágába nem lett volna odaköltözni.
Elég semleges a viszonyunk, de össze tudunk kapni rendesen.
Nálatok is van feszkó, szóval a saját érdeked is azt diktálja, hogy ne a szüleid legyenek a főbérlőid.
Ne is haragudj, de h lenne mindegy!!!!
Én fizessek havi 50-60 ezer ft albérletet plusz rezsi más meg szüleim lakásába vigad csak a rezsi áráért!!
már ne haragudj de szerintem ez neked se lenne annyira mindegy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!