Külföldi nyelv, gyerek nevelés és munka külföldön?
Éljen a fidesz, és a zsíroskenyér! :-(
Itthon kellene rendet csinálni, és akkor nem 50000Ft-ot keresne egy szakmunkás!
szerintem nem élsz a realitások talaján. az utóbbi pár hónapban van problémád, és máris mindent itthagynál a teljes bizonytalanságért?
gondolod, hogy alapfokú angol elég? az semmi.
"tudom anyagilag nagyon jo lenne" ezt szerintem rosszul tudod. olyan vagy, mint azok a migránsok, akik idejönnek, és várják a sült galambot.
éltem külföldön, és egy sima szoba bérlés volt 300-400 euró! egy személynek. plusz van 1-2 hónap kaució is persze. két-három személynek ilyen szobát ki sem adnak!akkor már számolj 7-800 eurótól fölfele, és az egy egyszobás garzon.
a semmire nem kapsz ám támogatást, a fizetésből nem fogsz busásan megélni, ha vendéglátásban dolgozol, pláne, ha csak az egyikőtök dolgozik.
szerintem rendet kéne tenni a fejekben, mert az nem jó, ha valaki már anyuka, és ennyire álomvilágban él.
ha itthon, ahol beszéled a nyelvet, mögötted a család, nem tudsz megélni, akkor mit vársz, mi lesz ott, ahol gyakorlatilag analfabéta vagy, és senki sem véd meg? mert csak egy vagy azok közül a milliók közül, akik nyerészkedni akarnak a nyugati államokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!