Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Külföldi nyelv, gyerek nevelés...

Külföldi nyelv, gyerek nevelés és munka külföldön?

Figyelt kérdés
Sziasztok, külfölddel kapcsolatos lenne a kérdésem. Párom két hete tervezi h kimenne külföldre melózni. Anyumék felajánlották h kiviszik stb. Eleinte benne vilt, de mikor megemlítette az apjának az telebeszélte a fejét h ne , mert nem fogja bírni, meg h szétszakad a család ,meg h egy munkatársa is kiment es nem bírta. Így meggondolta magát. Van egy egy éves lányunk, csp és gyes jár. Plussz amit apa keres. Apósnál lakunk, amit fogyasztunk azt fizetjük,mellette kaja , pelus,stb. És a honap végén zsíroskenyéren élünk. Igy nem lehet élni és ezta párom is felhozta már. Gondolkodtunk h mégis keres kint melot, és h mi is kimegyünk a gyermekkel ha ugy alakulnak a dolgok, sőt felvetült h kiköltözünk. De én félek ettől , mert annyira magyar anyanyelv pártivagyok h ugy érzem nem tudnék ott meglenni, megtanulni azt a nyelvet.plussz a gyermeket ott ovodáztatni, iskoláztatni . Nagyon félek ettől.tudom anyagilag nagyon jo lenne de nem tudom elképzelni h teljesen áttérjünk arra a nyelvre. És hogyan neveljem ott mindkét nyelve a gyermeket? Első gyermek.

2015. nov. 20. 20:33
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget ! És a sok infót !
2015. nov. 21. 09:13
 12/14 anonim ***** válasza:
6%

Éljen a fidesz, és a zsíroskenyér! :-(

Itthon kellene rendet csinálni, és akkor nem 50000Ft-ot keresne egy szakmunkás!

2015. nov. 21. 09:26
 13/14 anonim ***** válasza:
58%

szerintem nem élsz a realitások talaján. az utóbbi pár hónapban van problémád, és máris mindent itthagynál a teljes bizonytalanságért?

gondolod, hogy alapfokú angol elég? az semmi.

"tudom anyagilag nagyon jo lenne" ezt szerintem rosszul tudod. olyan vagy, mint azok a migránsok, akik idejönnek, és várják a sült galambot.

éltem külföldön, és egy sima szoba bérlés volt 300-400 euró! egy személynek. plusz van 1-2 hónap kaució is persze. két-három személynek ilyen szobát ki sem adnak!akkor már számolj 7-800 eurótól fölfele, és az egy egyszobás garzon.

a semmire nem kapsz ám támogatást, a fizetésből nem fogsz busásan megélni, ha vendéglátásban dolgozol, pláne, ha csak az egyikőtök dolgozik.

szerintem rendet kéne tenni a fejekben, mert az nem jó, ha valaki már anyuka, és ennyire álomvilágban él.

ha itthon, ahol beszéled a nyelvet, mögötted a család, nem tudsz megélni, akkor mit vársz, mi lesz ott, ahol gyakorlatilag analfabéta vagy, és senki sem véd meg? mert csak egy vagy azok közül a milliók közül, akik nyerészkedni akarnak a nyugati államokon.

2015. nov. 21. 12:03
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, azt hozzátenném, hogy felszolgálónak csak jó angoltudással, folyékony nyelvismerettel fognak alkalmazni, hiszen sokat kell a vendégekkel beszélned. Alapfokkal mosogathatnál maximum.
2015. nov. 21. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!