Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen háttér...

Szerintetek milyen háttér kell ahhoz, hogy valaki elkezdjen családot alapítani?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy mikor elérkezett a gyerekre való vállalkozás? Milyen anyagi háttérrel? El sem tudom képzelni, hogy kb anyagilag "mennyibe kerül" egy gyerek. Tudom, hogy sokan élnek minimálbérből is gyerekkel,de én most nem erre hajazok, hanem normális életszínvonalon. Jelenleg 300e körül keresünk, saját házunk van, de hiteles, havi fix 68000 ft-ot fizetünk még 6 évig rá. Nyilván ezt a 6 évet már nem akarjuk megvárni, de kicsit félek, hogy milyen lesz anyagilag, ki fogunk e jönni egy gyerekkel...
2015. nov. 12. 19:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
66%

Ahogy írod, a lakástörlesztőtök meg a rezsitek durván max 95-100 ezer ft.

Akkor havi szinten 200 körül megmarad majd.

Az szerintem elég 3 embernek enni bőven, mondjuk 70 ezer egy hónapra, és még így is marad 130 körül, jutni fog néha egy-egy programra, erre-arra, stb.

Mire a gyereketek meg óvodás, iskolás korú lesz, addigra a hiteletek is kitelik, szóval onnantól már csak rezsi+kaja lesz a költségetek, bőven maradni fog mindenre, nem fogtok rosszul élni.

Amúgy helyzet kiszámíthatatlan, de az ember nem élhet úgy, hogy jujj mi lesz majd ha...

2015. nov. 12. 22:28
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Hat ez azert igy eleg sovany meg ket embernek is, foleg torlesztovel.

Tudom, hogy most minden csooori nekem fog ugrani, de hat velemenyt kertel, hat leirom: nekem sajat hitelmentes lakas, sajat lizingmentes kiskocsi, egymagam elek es 240 nettot keresek. Es fizunapra nem marad egy fillerem se, szoval ez is borzaszto keves meg egy embernek is. 300 hitellel 3-ra ehhalal...

2015. nov. 13. 09:10
 23/26 anonim ***** válasza:
79%

240 nettóval, egyedül nem marad semmid? Akkor vagy valami drága hobbid van, vagy egyszerűen megeszed a pénzt.

De a legvalószínűbb tippem, hogy csak polgárpukkasztásra írtad be.

2015. nov. 13. 09:16
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Miert allna erdekelmben polgart pukkasztani? Nem fuzodik hozza erdekem.

Ebbol tenyleg nem marad semmi...de komolyan, most ho elejen 2000 ft-om maradt. Ez van....

Es nem elek nagy labon, teljesen atlagosan, atagos fizetesbol. Rezsim van, tankolom a kocsimat, eljarok kulturalis programokea, eszem, oltozkodom, rs evente ketdzer-haromszor kirandulok. Ezt ne ezik atlagis eletnek. Ennyi es ez ennyibe kerul manapsag.

2015. nov. 13. 09:21
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Hogy miért állna érdekedben? Miért, kiírni valakinek azt, hogy molesztálja az apja, aztán ha leírom, hogy feljelentettem a rendőrségen és rimánkodva írja a privátot, hogy ugye csak vicceltem, akkor miért ne írhatnál te is csak úgy valami kamut?

Én kicsivel többet keresek mint te, ugyanúgy van saját lakás, kocsi, tankolom is, és a felét simán el tudom tenni minden hónapban.

Persze most kötheted az ebet a karóhoz, hogy de te mégis, de messziről jött ember azt mondod amit akar, de az érzésem inkább az, hogy 16-nál nem lehetsz több ;)

2015. nov. 13. 09:34
 26/26 anonim ***** válasza:
83%
Hat, ahogyvgondolod. Emiatt nem lesznek azert almatlan ejszakaim :)
2015. nov. 13. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!