Mennyi volt közted és a párod között a legnagyobb korkülönbség? Kérlek írd oda a válaszodhoz a nemedet és a korodat!
Köztem és párom között 17 év van.Én L/20 ő pedig 38 éves.
A korkülönbség nem nagyon érződik a kapcsolatunkon, esetleg az üzleti dolgokban nem egyezik az elképzelésünk.
Érezted a köztetek lévő korkülönbséget??
Én 18 voltam,amikor az akkori párom 36 éves volt.Sajnos nem tartott sokáig,autóbalesete volt....de ha ez nem szól közbe,szerintem együtt maradtunk volna.
Azóta van párom,ő most 22 éves.
Most 20 éves lány.
19 év volt a legnagyobb korkülönbség, de ez mára sem csökkent:D Ma is 19 év a különbség, 26 éve vagyunk együtt, van 4 (már felnőtt) fiunk. Mi már így maradunk, mert még mindig szeretjük egymást. Fura dolog az élet:)
46/N
Nem eges, h azt hiszik, h a parotok az apatok????
Gusztustalanok vagytok.
09:43 Nem égés. Egyrészt nagyon hülyének kell lenni ahhoz, hogy egy (házas/szerelmes) párt apa-lányának nézzenek. A korlátolt emberek véleménye pedig nem igazán hoz lázba senkit. Én már nagyon sokszor láttam olyan huszas, harmincas párt, akik képesek végigenni úgy egy vacsorát egy étteremben, hogy nem szólnak, nem érnek egymáshoz. Na, AZ égés. Az önmagában nem optimális, ha két ember között ekkora a korkülönbség. Ennek ára van, amit meg kell fizetnünk. De tenni ellene nem tudunk, hiszen éppen azt az embert szeretjük. Akkor is, ha idősebb. Szerencsés az a pár, ahol éppen ennyi szeretet van, és azonos korúak.
A gusztustalanság mibenlétét nem értem, de visszautalok a hozzászóllásom második és harmadik mondatára.
Szép napot neked!:D
anyum nagy rekorder: az előző párja is 18 évvel volt nála idősebb és a mostani is :) mondjuk ők már nem fiatalok, tehát fel sem tűnik. a fickó fiatalos, laza, anyum szerencsére nem öregedett meg emiatt :)
én pedig 18 voltam, amikor az akkori barátom 25. visszatekintve nem tudom, h mi tartott minket össze egy évig, de nagyon jól megvoltunk :)
a mostani barátom fél évvel fiatalabb nálam, de mindenki 30nak nézi :)
22L
Én is az idősebb férfiakat részesítettem előnyben. :) Aztán sok sok év együttlét után rájöttem, hogy ahogy öregszenek úgy bizony előjönnek a generációs különbségek! 10 év volt mindkettő, egyik 6 évig, a másik 7 évig tartott.
A férjem 7 hónappal! idősebb, és mivel egy korosztály vagyunk a világszemléletünk, és a gyereknevelési szempontjaink is egyformák, s már 5 éve nyúzzuk egymást. :) Nem apám-bátyám-stb, hanem Társam. Van egy 9 hónapos babánk
34/N
21/N és 30/F
Szűk 9 év,de így jó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!