Ennek az állításnak van alapja?
Van amikor be jön ez az állítás, van amikor nem!
Ha ő még mindig levelezik a volt csajaival, nyugodtan elmehetsz edzőterembe. Nehogy már te kapaszkodj csak utána.
Mond meg neki, hogy téged zavar, ha az exekkel írogat. Elég fiatal lehetsz még, miért kell magad már most nem jól érezni egy kapcsolatban?
Van amikor van, van amikor nincs, csak simán nem érzi magát túl jónak az egyik fél a másikhoz és ebből adódik a féltékenység.
Nekem van egy személyes tapasztalatom is ilyen srácról, a kapcsolatunkban ő a saját cselekedeteit vetítette ki rám, és azért féltékenykedett. 16 éves voltam, ő 19. 2 évet voltunk együtt, ebből az utolsó 1 év azzal telt, hogy már azért is féltékeny volt ha beültem a barátnőimmel egy kávéra. Belekötött, hogy miért sminkelem ki magam, biztos tetszeni akarok másnak stb. (Szemceruza, szempillaspirál)
Mire kiderült, hogy ő folyamatosan chatelt mindenféle nővel, és még találkozott is az egyikkel, akivel elment biliárdozni, utána meg írta is a csajnak, hogy milyen jól nézett ki, legközelebb is lehetne ilyen szexi ha találkoznak... hát mondanom sem kell, ezek után mikor ezt megláttam még fel is pofoztam, mert nagyon igazságtalannak éreztem, hogy 1 éve engem b*sztat, miközben ő ilyeneket művel. Tehát ebben az esetben igen, a saját magából kiindulva volt rám féltékeny, hátha én is ugyanezt teszem az ő háta mögött. De ettől függetlenül személyiség kérdése szerintem, hogy ki, miért féltékenykedik.
"Mert a barátom rettentö féltékeny mindenkire, sehova se mehetek magam, még edzöterembe se."
Teljesen függetlenül attól, hogy esetleg megcsal(t)-e, ez így szerinted egy egészséges viszony kettőtök között?
Szerintem semmi alapja nincs, sőt épp fordítva érzem.
Én inkább azt tapasztaltam, hogy akinek van vaj a füle mögött, az kussban marad és nem drámázik, mert csak felhívja magára a figyelmet.
Én inkább azt figyeltem meg, hogy azok féltékenykednek, akiknek van valami kisebbségi érzetük, vagy volt korábban valami rossz tapasztalatuk.
Nem jó, hogy már most ennyire fog téged, nem egészséges, hogy nem mehetsz egyedül edzeni. A jó kapcsolat a bizalmon alapul, és megalázó az, ha levegőt sem vehetsz önállóan az Ő képzelgései végett. Ez a párod nyavalyája, és ha nem gyógyul ki belőle, később csak rosszabb lesz.
Átgondolnám a helyedben, mert az unokahúgom pont ebben a cipőben jár: Megszületett a gyerek, és most már egy ideje boltba sem mer elmenni, még saját pénze sincs amiről rendelkezhetne. Most szabadulni akar, de nem tud. Ezek beteges dolgok, hidd el.
Szerintem mindenféle eset előfordul, de ezt nem is tartom itt fontosnak. NE legyél olyannal, aki előírja, hova mehetsz. Nem vagy a rabszolgája... Miért hagyod?
Az erős féltékenység is nagyon zavaró lehet, én ugyan sosem tapasztaltam, de el tudom képzelni. Nálam szakítóok lenne az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!