Miért hiszik azt a nők hogy a gyerekkel meg lehet fogni egy férfit?
Nekem nincsenek előítéleteim, mindkét felet egyformán ostobának gondolom.
Kihátrálgatunk, de azért a luk még jöhet, míg nem lesz egy másik luk? Hagyjuk már.
Ne akard tudni mi játszódik a fejükben, mert nincs ott semmi érdekes. Csak az idődet pazarlod, hogy így utána jársz.
Azért van, ahol bejön, hogy a gyerek miatt együtt maradnak a szülők.
Legalábbis én gyakran hallom, hogy becsúszott a gyerek megpróbáljuk; nem válunk mert a gyereknek apa és anya is kell; sérül a gyerek, ha elválunk stb.
Az ilyen emberek inkább leélnek egy életet boldogtalanul, tönkreteszik a gyereket is, de ők akkor is együtt maradnak. Legalábbis egy fedél alatt élnek, hogy idegenkét/ellenségként, máshol keresik a boldogságot az nem számít. A lényeg, hogy elmondhatják, hogy ők egy "boldog" család.
Igazából meg lehet fogni, csak nem úgy, ahogy gondolják. Nem fog a pasi beléjük szeretni. De a gyerek egy kapocs, akkor is, ha a szülei utálják egymást.
De szerintem ezt akik nem értjük, örüljünk neki. Ez kb. olyan, mint amikor a sorozatgyilkos magyarázza, hogy miért öl. Az ő beteg fejében logikus, normális emberében nem.
Most ha teljesen őszinte akarok lenni, ezek a nők sztem sejthetik, hogy kb. az egyetlen esély, hogy megtartsák a pasit, az a gyerek, ha tudnak ezzel hatni a pasas szívére. Mert az még talán működik, mert rengeteg férfit nevelnek így, hogy a gyereket ne hagyja cserben, legyen hivatalosan apja stb. Csak az nem jut eszükbe, hogy ez nem biztos, hogy működik... akkor jön ez, hogy a pasit nem lehet csőbe húzni, és a nő ott marad a gyerekkel, akit nem is akart igazán. És aki arra emlékezteti, hogy rohadtul nincs semmi esélye.
Ilyenkor a gyereket sajnálom a legjobban. A gyerek szenved azért, mert az anyjának a kapcsolatfüggősége meg az idiótasága nagyobb volt, mint az agya...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!