Hárman legjobb barátnők?
Figyelt kérdés
Mostanában teljesen feleslegesnek érzem magamat. Mindig egymást keresik meg és alig keresik a társaságomat.Mit kellene tennem?Egyáltalán lehetséges hogy mi hárman legjobb barátok maradjunk?2010. márc. 18. 21:13
1/9 anonim válasza:
Tudod mit svarcolj le tőlük, keress magadnak egy barátnőt!
2/9 anonim válasza:
sztem is, a hármas barátságban valaki mindig kirekesztődik
3/9 anonim válasza:
Lehetséges, ha mindent meg tudtok beszélni. Mi megbeszéltük ha valamelyikünk így érzi az szól, hogy hééé csajok ki vagy közösítve. Olyankor mindig rendbejön minden, de amúgy ez velem is gyakran megesik...de ezvan...:)
4/9 anonim válasza:
Szia! Én szinte mindig hármas barátságokban kötök ki. Középiskolában volt két lány, akivel nagyon jóban voltam.. aztán másfél év után elkezdtek egy másik lánnyal barátkozni, én meg meguntam, hogy "mindig én futok utánuk", így ott hagytam őket. Természetesen megkaptam azt, hogy nagyon megváltoztam rossz irányba, de nem.. csak benőtt a fejem lágya, nem futok olyan szekér után, ami nem vesz fel. Utána megint egy hármasba kerültem, ott a kettő lány jobban jóba volt, elvoltunk, de nem az igazi... Néha rám jött a "féltékenység", hiszen ők egy főiskolára mentek, én teljesen máshova. Itt a főiskolán egy "ötösbe" kerültem, viszont hárman jobban jóba vagyunk, de mindannyiunknak van más baráti társasága is. Jó, én az egyik lányhoz közelebb állok, neki árulok el olyanokat, amiket a másik nem díjazna... De én elvagyok velük és már nem vagyunk gyerekek, hogy féltékenységi rohamot kapjunk. :)
5/9 anonim válasza:
Én iskb ebbe a helyzetbe, nem nagyon tudsz semmit csinálni, vagy megbeszéled velük (nem mindig jön be), vagy addig mással haverkodsz vagy amíg ott nevetgélnek, csacsogni menj el te is máshoz... nálunk mindig úgy van, hogy megunjuk egymást, és néha kirekesztett egyikönk, főleg én, de sztem nem olyan rossz a szitu
6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat :)
2010. márc. 19. 17:59
7/9 anonim válasza:
Ismerem ezt az érzést. Nálam is az volt általánosban, hogy hárman voltunk a legjobb barátnők, és tényleg tök jól elvoltunk egy darabig. Akkor minden megváltozott. Egyre többet beszélgettek kettesben, „véletlenül” találkoztak hétvégén, és elmentek egymáshoz stb.. Akkor rám tört ez a "féltékenység". Nagyon buta voltam, és csak később jöttem rá, hogy én mi a fenét keresek közöttük, és hozzácsapódtam egy hármashoz, szóval most négyen vagyunk. Aztán ők is különváltak, a volt legjobb hármas feloszlott. Ha tényleg kiközösítenek, nem keresik a társaságod, akkor te ott már "felesleges" vagy. Legyél okos, és keress más barátokat, biztos összebarátkozol valakivel! Ők meg maradjanak meg maguknak, hiszen ők nem igazi barátnők. Azok szóltak volna, hogy ez már nem megy. Egyébként is: nem érezted ezt a „féltékenységet”, hogy ők kettesben vannak, és téged kihagynak mindenből? Mert én rájöttem hogy ez az eleve „rossz” táraságban van, ugyanis, amióta új barátaim vannak, nem zavar ha kihagynak valamiből, hiszen megbízom bennük.
8/9 anonim válasza:
A legjobb-ból sosem lehet kettő! A legjobb az a legjobb, abból csak egy van!:-)
9/9 anonim válasza:
én is így éreztem vmikor magam,de csak időpazarlás volt(am nem legjobb barátnők,hanem inkább erőltetett barátság volt).úgyhogy kerestem magamnak másik barátnőt.még mindig beszélgetek velük,de nem vagyunk annyit együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!