Hárman legjobb barátnők? Lehetséges?
Figyelt kérdés
Mostanában egyre jobban kezdem feleslegesnek érezni magam amikor együtt vagyunk.Meg amikor megsértődik egyikőjük akkor mindig Én vagyok a békítő pont.Máskor egészen jól elvagyunk így hárman,de egyikőnk valamiért midnig kilóg.Mit tehetnék hogy összetartóbbak legyünk?2009. nov. 29. 17:49
1/10 anonim válasza:
szia, sajnos a páratlan számok törvénye mindig ki fog jönni,mindig lesz valaki aki épp egy kicsit "kilóg" a sorból.
2/10 A kérdező kommentje:
értem :( Köszi a gyors választ :)
2009. nov. 29. 17:54
3/10 anonim válasza:
több éves tapasztalatból mondom, hogy ilyen nem lehetséges.
4/10 anonim válasza:
Volt nekem is ilyenben részem. Meg is tanultam, 3-an együtt nem lehetünk legjobb barátnők. Egyik barátnő mindig kibeszélésre kerül és valaki feleslegesnek fogja magát érezni. Ahogy idősödsz, ugy tudod ezt kellő határok közt tartani.
5/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon is lehetséges. Én is így voltam vele. Jó ha ott van melletted valaki Szerintem semmi kétség, létezik lehetséges
7/10 anonim válasza:
Hát nézd én egyszer voltam egy ilyen ilyen helyzetben.Abban az időben a "Ha nincs ló,jó a szamár is" közmondás magyarázata mellett az én képem volt.
Tanultam belőle.
Most 4-en vagyunk szorosabb kapcsolatban,kíváncsi vagyok,hogy mi lesz a dolog vége.
8/10 anonim válasza:
Az én tapasztalatom szerint sem működik. gimi nulladikában ismerkedtünk meg... évekig nagyon jóban voltunk, tényleg legjobb barátnők, hárman. Aztán jött valami, és én szépen kiálltam a képből. Eleinte nagyon rosszul esett hogy mindennel egymást keresik meg, én mindig "kilógtam", most már úgy vagyok vele, hogy nem érdekel!
9/10 anonim válasza:
mi3an vagyunk legjobb és legközelebbi barátnőnk, egymás előtt nincsenek titkaink és nagyon szeretjük egymást. Viszont valóban mindig jelen van ez "a hibás harmadik"
10/10 A kérdező kommentje:
Hú akkor nem sok jót látok ki belőle.Köszönöm szépen a válaszokat
!
2009. nov. 30. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!